Skicka riktiga vykort med personlig touch

iPhone & Android, gratis

Efter en hederlig svensk sommar med regn, rusk och svordomar så är det nog många som nu väljer att fly hösten och åka till varmare breddgrader. Kanske du är en av dem? Då tycker jag att du ska göra dina nära och kära riktigt avundsjuka och posta ett hääärligt vykort från solstolen, där du ligger och sörplar på en piña colada med ett helt sandtag mellan tårna.

Med Postens app ”Riktiga vykort” kan du skapa ditt alldeles egna, personliga vykort och sända i A4- eller A5-format direkt till mottagarens adress. Massproducerade vykort och sms i all ära, men visst är det väl ändå KUL att fortfarande få ett gammalt hederligt vykort hem i brevlådan? Här kan du se en video på hur det går till, och jag har faktiskt testat appen och det fungerade utmärkt då Posten printar och skickar det till de mottagare som du angivit. Perfekt när man vill överraska sina mor- eller farföräldrar som kanske inte riktigt orkat ta till sig nymodigheter som mail och mobiltelefon.

Priser
Själva appen är gratis att ladda ned, men när du ska skicka dina färdigsnickrade vykort betalar du för porto och utskrift. Det är samma porto till alla länder, A5 kostar 19 kronor och A4 kostar 29 kronor. Via funktionen ”Förköp vykort” kan du få lite rabatt om du väljer att förköpa 5, 10 eller 20 vykort i A5-storlek.

Se nu till att sända några soliga (eller regniga) rader från er resa, det blir garanterat en uppskattad överraskning i dessa digitaliserade tider.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..