Facebookgilla amelia och stöd kampen mot bröstcancer

Bröst, tuttar, pattar, mandariner, meloner, balkonger (i mitt fall myggbett). Oavsett storlek och form så gillar vi dem! Men tyvärr får, varje år,  7000 kvinnor i Sverige beskedet att de drabbats av bröstcancer och det är den vanligaste cancersjukdomen bland kvinnor. Sorglig statistik. Men vet du vad det bästa är? Med minsta möjliga ansträngning kan du vara med och bidra till forskningen!

Så kom igen nu alla facebooksurfare, stöd oss i kampen mot bröstcancer.  Det enda du behöver göra är att gilla, gilla, gilla! För varje ny person som gillar amelia på facebook så skänker tidningen 1 krona till BRO, Bröstcancerföreningarnas riksorganisation – HELT FANTASTISKT! Klicka här för att vara med i kampen mot bröstcancer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..