Gangnam Style – Odödlig hit som dyker upp i nya former

Nej, det tar aldrig slut. Gangnam Style är som en odödlig vålnad – den går inte att ta kål på och återuppstår ständigt i nya former. Senast i raden av covers är dock lite orginell och inte fullt så fånig. Det är nämligen den hajpade a cappella-gruppen Pentatonix som valt att göra sin egen version av den sydkoreanska hitlåten. Dessutom genomfördes en flash mob för några veckor sedan där många Gangnam Style-fans samlades på Sergels torg i Stockholm för att dansa synkat inför en förbryllad publik.

Är ni sugna på mer Gangnam Style? Kolla in den svenska hemsidan www.gangnamstyle.se, som sammanställt alla Gangnam Style-videor i olika kategorier.

[youtubeplay id=”_nLLECY6m_Q” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..