Sök Instagrambilder från din favoritplats med Worldcam

Fotoappen Instagram fortsätter att öka i popularitet och förutom flertalet webbversioner (t.ex. Statigram som jag skrivit om tidigare) finns nu Worldcam. Minns ni att jag kanske skrivit om Streetgram tidigare? Där kan man se vilka instagrambilder som är tagna på specifika platser. Worldcam fungerar liknande, fast snäppet bättre.

Genom att söka på din favoritplats, typ ”Humlegården” och sedan den aktuella orten/staden ”Stockholm”, så får du upp alla instagrambilder som är geotaggade där. Perfekt när man (som jag) har hemlängtan ibland, och vill se bilder från sin hemort eller smultronställen. Och finns det till och med bilder som är taggade vid den enormt fula träbjörnen i min hemort Sveg, då lär det finnas bilder från de flesta ställen. Sätt igång och sök, vetja!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..