Ekot fyller 75 år – firar med sexiga nyheter

Det klassiska radioprogrammet Ekot är så döseriöst att man tänker sig att det är likgiltiga maskiner som jobbar på redaktionen. Kanske har de fått ligga för lite? Men när detta etablerade nyhetsprogram nu firar 75 år släpper de minsann på hämningarna med en extrainsatt knullsändning!

Ligga med P3 redaktionen: Robert Jacobsson, Matilda Berggren och Julia Blomberg. Foto: Sveriges Radio/Julia Lindemalm

Det är såklart Sveriges Radios sex- och samlevnadsprogram Ligga med P3 som producerat denna snuskiga version av Ekots nyhetssändningar, och det bästa är att den klassiska radiorösten Göran Dahlquist faktiskt ställde upp på detta. Lyssna på specialversionen Knullekot här och… njut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..