Printa dina bästa Instagrambilder

Med dagens teknik behöver man knappast framkalla sina bilder när man kan bläddra bland sina foton i datorn och mobilen. Och med Instagram behöver du inte ens fotoredigera själv — lägg på ett filter och du har fotokonst i ett nafs! Men visst är det väl lite kul ändå att kunna rama in, ge bort och använda sina egna foton som inredningsdetaljer…?

Men Prinstagram kan du framkalla dina finaste Instagram-bilder – i polaroidformat, på t-shirts, som små klistermärken, bilder böcker m.m. Jag har faktiskt testat tjänsten och beställt mina instagrammade sommarminnen på print. Resultat? Jag är supernöjd!

Jag valde att beställa 48 av mina instagrambiler i så kallade ”mini squares”. Eftersom man beställer från USA, så tar det ungefär två veckor innan man får bilderna, och frakten blir… lite dyr. Men för cirka 250 kronor får du ändå 48 superfina, personliga bilder och de håller hög kvalitet med dina foton framkallade på styvt material. Jag har använt några till att pimpa min almanacka, några ska jag ge bort i julklapp och en del tänker jag hänga fast med klädnypor på en hampatråd (work in progress…)

Vill du göra mer med dina instagrambilder? På Keepsy kan du göra en hel bok av bilderna, och på Image Snap kan du göra kakelplattor med dina instagrambilder på — Snacka om originellt kök. Hur kul?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..