Your Man Reminder hjälper dig kolla tuttarna regelbundet

iPhone & Android, gratis

Ni har väl inte glömt att det är bröstcancermånaden? Fira genom att klämma lite extra på pattarna, eller låt för all del någon annan göra det. För det är faktiskt viktigt att känna, klämma och undersöka – ju tidigare man upptäcker att något är mysko, desto bättre. Men tillhör du dem som kanske glömmer bort säckarna där på bröstkorgen så finns Your Man Reminder – appen som påminner dig på ett… ehrm… angenämt sätt.

[youtubeplay id=”VsyE2rCW71o” size=”medium”]

Genom att ladda ned appen kan du välja din personliga heting som ska påminna dig om när det är dags att kolla brösten. Du får även små kärleksfulla meddelanden som “Any guy would be lucky to have you” och påminnelserna ställer du själv in – veckovis, månadsvis eller om du vill få dem lite sporadiskt. Det är den kanadensiska bröstcancerorganisationen Rethink Breast Cancer som ligger bakom appen, och ja… 2,5 miljoner har sett reklamen på Youtube, så man kan ju hoppas att lika många tuttar blivit undersökta sedan appen släpptes.

Förresten! Var med i bloggkampen och stöd forskningen kring bröstcancer. Skänk en femtiolapp genom att sms:a BESEGRA 6503 till 72988.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..