Bad Lip Reading gör politik till underhållning

I blickfånget just nu är, som ni kanske märkt, USA:s presidentval. Det snackas om Obama hit och Romney dit och i sociala medier svämmar det över av videos, artiklar, åsikter, bilder – ja allt som har med det amerikanska presidentvalet att göra. Och orkar du inte riktigt hänga med i alla debatter som förs kring den amerikanska politiken, kanske detta är lite mer… lättsmält?

På YouTube-kanalen Bad Lip Reading har man valt att tolka den första debatten mellan Romney och Obama på sitt säregna sätt – genom att läsa läpparna och tolka vad de säger utifrån detta. Sjukt roligt och underhållande! Debatten som hölls för en vecka sedan (4 oktober) är även det mest omtwittrade politiska eventet någonsin – totalt genererade den 10,3 miljoner tweets på 90 minuter(!)

Youtube-kanalen Bad Lip Reading har även gjort andra tolkningar av kända filmklipp och framträdanden. Populärast är ”Edward and Bella” som har 11,7 miljoner visningar. Älskar du att hata Twilight – se den! Men först lite politik med mindre debatt och mer nöje:

[youtubeplay id=”QlwilbVYvUg#!” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..