Appen som fixar din halloweenkostym

iPhone & Android, gratis

Snart är det Halloween, och äntligen tillåts man klä ut sig till de mest hutlösa figurer för att skrämma slag på varandra. Men det återkommande problemet är ju: VAD ska man klä ut sig till? Låt tekniken hjälpa dig att göra denna Halloween till den läskigaste!

Med appen Digital Dudz kommer du garanterat bli en populär attraktion på Halloweenfesten. Med en smartphone, denna app, en preparerad tröja med ett hål vid bröstet och lite låtsasblod är biffen kirrad!  Appen innehåller flera animationer som du kan välja mellan, men min favorit är helt klart ”iwound” – ett blodigt hjärta som slår. Via appen/hemsidan går det att beställa speciella t-shirts och utklädnader som passar de olika animationerna, men det är minst lika enkelt att göra det själv.

[youtubeplay id=”2fCm9TQQQcA” size=”medium”]

  1. Men bläääää hahahaha, fan vad äckligt! Och då är jag inte den som är den.. men endå.
    Riktigt bra sida för övrigt, bästa nyhetsbloggen jag funnit. Du är favvo länk direkt, tackar för det denna onsdag morgon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..