Netflix nu tillgängligt i Sverige

Nu har filmtjänsten Netflix lanserats i Sverige, och inatt släpptes streamingtjänsten för de svenska användarna. För det ringa priset 79 kronor i månaden kan du se obegränsat med filmer och tv-serier på din dator, spelkonsol, tv, ipad och smartphone och då lanseringen sker i samarbete med Spotify får de som är premiumanvändare gratis tillgång till  Netflix hela året ut. Alla svenskar erbjuds dock en gratis månad, vare sig de har Spotify eller inte.

Jag har nyss signat upp mig och håller i skrivande stund på att spana igenom utbud och hur väl tjänsten fungerar. Då man blir medlem får man kryssa i vilka genrer man gillar mest i filmväg, och därefter får man förslag på filmer som Netflix tror att jag skulle uppskatta. Sedan kan jag betygsätta de filmer jag sett, och får därefter ytterligare förslag på filmer och serier baserat på mina tidigare betyg.

Tips – missa inte vår guide om hur man streamar Skam säsong 4 i Sverige

Man kan streama både filmer och tv-serier, internationella som svenska, och det är enkelt att söka och på film, tv-serie, regissör eller skådis om man vet vad man är ute efter. Du kan dessutom koppla Netflix till Facebook för att se vad dina vänner tittar på. Hittills tycker jag att utbudet är sådär, men det kanske blir bättre med tiden? Då jag är en sucker för klassiker, så tror jag att jag kommer att använda mig mycket av Netflix. Mycket smidigt!

Vad tror ni om tjänsten? Kommer ni att använda Netflix?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..