”Mirakelmatchen” dominerade i sociala medier

Vare sig man är fotbollsnörd eller ej är det svårt att INTE missa alla reaktioner och hyllningar i sociala medier efter gårdagens VM-kvalmatch mot Tyskland. Ja, hade man inte haft någon tv hade det inte varit något större problem då hela matchen i princip refererades på Facebook och Twitter.

Gifen som sprids på nätet just nu är denna på Statsminister Reinfeldts glädjeskutt efter att Sverige kvitterat i andra halvlek. Merkel finner sig i glädjen, men gubben till vänster ser inte lika nöjd ut. Jag håller med @Jonas_Gardell; ”Vad lär oss detta? Att det aldrig är försent för en andra halvlek!”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..