Brad Pitts nya, förbättrade parfymreklam

Vem har inte behövt byta underbyxor efter att ha suttit och flåsat framför de hyllade Brad Pitt-filmerna Höstlegender eller Fight Club? Det var tider det! I dagarna är han kanske inte lika het den där Pitten, och hans senaste reklamfilm för den klassiska parfymen Chanel No. 5 har fått hård kritik sedan den släpptes. Nog för att jag också skulle kunna skämma ut mig för 45 miljoner kronor, men borde inte Brad ha en ganska fet plånbok vid det här laget och möjlighet att sortera bort sådana förslag?

Överallt på nätet döms Brad Pitts märkliga reklammonolog ut. Och det med all rätt. Men det roligaste i dessa sammanhang är ju såklart parodierna, som knappast låter vänta på sig. Låt denna lördag gå Brad Pitts tecken, här bjuds det på originalet och en förbättrad (he he) version.

Originalet:

[youtubeplay id=”mGs4CjeJiJQ” size=”medium”]

Brad Pitt á la Conan O’Brien:

[youtubeplay id=”_6sw_-ewTNM” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..