Webbkollen

Dagens finaste - Han friade via sociala medier

Dagens finaste nyhet på nätet är helt klart denna, som handlar om Bambuser-grundaren Måns Adlers frier till sin flickvän Anna Oscarsson. Och oj vilken resa! Via sociala medier som Instagram och videotjänsten Bambuser kunde publiken följa Måns frieri under eftermiddagen.

Det hela började med ett meddelande på Facebook, där Måns skriver ”Anna du har 5-7 timmar på dig. Möt mig där du tror min resa slutar (se min runkeeper live). Jag har något jag vill fråga dig” Med hjälp av träningsappen Runkeeper cyklade han sedan en sträck på 10 mil, formad som ett hjärta, och allt detta medan flickvännen Anna följde turen. Väl framme satte Måns igång en livestream med hjälp av sitt egna program Bambuser och till slut kunde Anna möta upp honom vid destinationen. Självklart rapporterade även hon om frieriet via sociala medier som Instagram och Twitter. Originella frierier gör att mitt hjärta smääälter!

(Via: Nyheter24)

Kommentera

Kommentera

Underbart! Hade varit roligt att läsa en sammanställning av alla frierier som har skett ”genom” sociala medier under åren.

Johan http://www.nivide.se oktober 7, 2015 21:33 /

Svara

Gud så fint! :)

erika arnadottir http://erikaarnadottir.blogspot.com oktober 20, 2012 20:22 /

Svara
ANNONS
ANNONS