Reklamfilmsuccé – Coca Cola vill locka fram din inre Bond

Nog för att reklam kan vara sjukt irriterande, men ibland ploppar det upp någon som är riktigt smart och uppfriskande. Denna virala Coca Cola Zero-reklam är defintivt en sådan, och inför premiären av Bond-filmen ”Skyfall” vill Coca Cola locka konsumentera till att ”släppa fram sin inre Bond”.

I reklamfilmen uppmanar en speciell läskautomat vissa törstiga Coca Cola-köpare att inom 70 sekunder ta sig till en särskild plats. Piece of cake? Nja. Även om sträckan inte är så lång, så uppstår en massa hinder på vägen och även om det bara är en reklamfilm så är spänningen nästan lika olidlig som i en Bond-film. Ska de hinna?

[youtubeplay id=”RDiZOnzajNU” size=”medium”]

Här kan ni även läsa mer om andra reklamfilmer som gjort succé.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..