Gina & Danny gör en rip-off på prinsessförlovningen

Gårdagens största snackis var utan tvekan… tihi… nyheten om Prinsessan Madeleines förlovning med sin pojkvän Chris O’ Neill. Detta annonserade paret själva med en väldigt avslappnad, spontan och härlig video:

[vimeoplay id=”52100073″ size=”medium”]

I onsdags kom även den stora nöjesnyheten att Gina Dirawi och Danny Saucedo tillsammans ska leda Melodifestivalen 2013. En programledarduo med glimten i ögat. Självklart ville även de sprida denna nyhet till svenska folket igår, och det genom ett videoklipp i kunglig stil:

[youtubeplay id=”hUO2OOKpmhw” size=”medium”]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..