Lyft kvinnor på Twitter och Facebook med #kvinnolyft

Har du Twitter eller Facebook och känner någon grym brud som du vill lyfta fram? Gör det under hashtaggen #kvinnolyft. Intiativet till  detta kommer från Karin Berg, sociala medie-konsult som driver den egna firman DiggaK men också sajten enbokcirkelföralla.se.

Efter att Karin läst en intervju med Linda Skugge i DN blev hon inspirerad till att peppa unga tjejer och kvinnor till att lyfta fram varandra istället för att konkurrera. Något som hon hoppas får genomslag i sociala medier under denna vecka. Lyft fram din favoritkvinna genom att twittra/facebooka under hashtaggen #kvinnolyft!

Här kan ni även läsa en intervju med Linda Skugge som jag gjorde i våras med tanke på den då rådande kroppshårsdebatten.

(via Ajour)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..