Bästa spellistan och läskigaste ljuden till Halloweenfesten

Dubbelhelgen närmar sig och för att komma i rätt stämning när du karvar pumpan har Spotify plockat fram en lista med riktigt läskiga ljudeffekter. Be dina gäster ta med en extra uppsättning underkläder om du planerar att skrämma skiten ur dem med ”Heavy breathing” eller ljud från din tortyrkammare.

Till festen kanske du är ut efter något svängigare som dina blodtörstande gäster kan svänga sina lurviga varulvsben till? Spana då in denna topplista med de populäraste låtarna till Halloween-festen. Topp tre är såklart:

1. Michael Jackson – Thriller

2. Ray Parker, Jr. – Ghostbusters – from ”Ghostbusters”

3. Bobby ”Boris” Pickett – Monster Mash

Familjen säger hej! Skärmklipp från JibJab där du kan tillverka dina egna Halloween-videos. Sjukt kul!

Om du som jag har mycket att göra, men inte riktigt känner dig fokuserad, kan du istället spendera timmar på JibJab där du kan tillverka dina egna Halloweenfilmer eller E-cards med släkt och vänner som medverkar. Sjukt underhållande!

Visst, ett medlemskap kostar pengar men senaste timmen har jag nöjt mig med att sitta och göra filmer för att sedan förhandsgranska och skratta. Borde har gjort: Pluggat…

Läs även hur du kan planera Halloween-festen med Pinterest här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..