Låt Obama och Romney debattera med dina tweets

Skärmklipp från thelastdebate.com

Det amerikanska valet närmar sig och 6 november får vi veta om president Barack Obama får sitta kvar på sin post eller om det blir republikanen Mitt Romney som flyttar in i vita huset. Vare sig du är en anhängare av Romney eller Obama kan du nu lägga orden i munnen på dem via Twitter. På sajten thelastdebate.com kan du agera deras talskrivare genom att twittra med hashtaggarna #Speakromney eller #Speakobama, och dina inlägg visar sig sedan som pratbubblor från politikernas munnar. ”100 % ocensurerat, 100 % demokratiskt”.

(via Resumé)

Du kan även följa uppdateringar kring valet på Twitter via @USAval och spana in CNNs valkarta som uppdateras löpande. Läs även ”Bad Lip Reading gör politik till underhållning” och ”Förenat systerskap mot Romney”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..