ANNONS

Hotwifing – Hur kom vi in på det?

/

Love har ju tänkt starta en egen blogg, där han ska få dela med sig av hur han tänker och ser på saker som vi gör sexuellt. Jag längtar efter att få läsa detta, men då han just nu lägger sin själ och det mesta av sin tid på utvecklingen av Hemligg.se så har han inte haft tid att köra igång sin blogg.

Förklarar hur Hotwifing blev Loves grej

Så i väntan på Loves blogg tänkte jag bjuda er på lite läsning som åtminstone till stora delar berättar om hans perspektiv. I detta fall då det handlar om hans största sexuella igångsättning. Hotwifing, i vår tappning. Vilket också har kommit att bli en stor igångsättning för mig. För oinvigda läsare så beskriver Hotwifing själva fenomenet med att Love ser mig som en hotwife som jag berättat om tidigare.

Love blev bedragen

Det som Love uppgett som gnistan till detta och hur han kom att halka in på just Hotwifing är en otrohetshistoria från en tidigare relation. Min erfarenhet av otrohet är lika med noll. Jag har aldrig varit otrogen och heller inte blivit utsatt för otrohet. Men min man Love blev utsatt för otrohet i ett tidigare längre förhållande. Såklart var det knäckande när det hände och det tog ju i samband med upptäckten slut med tjejen. Han hade naivt levt i tron att det aldrig skulle kunna hända honom. Men när han var iväg och jobbade på annan ort i några månader så hade tjejen haft en älskare på regelbundna besök i deras lägenhet.

Otroheten gav Love fantasier

Men några månader efter uppbrottet kom han på sig själv att ha blandade känslor inför det som hänt. Han ville ju på inget sätt ta tillbaka sitt ex, förtroendet var borta och kärleken var död. Men han kom på sig själv att fantisera om exet med sin älskare, som ju hade haft sex där i sängen som han somnade i om kvällarna. Ilskan och besvikelsen över det som skett försvann allt mer och ersattes av upphetsning vid tanken på vad de hade gjort bakom ryggen på honom.

Vi klickade med en kille

Åren gick och han tänkte inte så mycket mer på detta. Love träffade mig och allt rullade på. Vi gav oss iväg på en längre resa i Sydostasien vårt första år ihop. Och där träffade vi på en kille som vi slog följe med i några dagar för lite dagsutflykter. Vi bodde på samma hostel och åt gemensam middag ihop om kvällarna. Det var något typ av kollektivt boende, där vi och ett gäng européer bodde. Vi funkade riktigt bra ihop vi tre och hade superkul ihop i några dagar. Vi hyrde cyklar ihop, åkte flotte på en flod ihop, gick på marknad, han lärde oss att pruta, vi käkade massa mat och klättrade i berg. Och det kändes inte alls konstigt att hänga på tre.

Gav mig tankar om trekant

Inget sexuellt hände, men det gav mig tankar på hur det skulle varit med en trekant. Något som jag då inte ville erkänna, varken för mig själv eller för Love. Och det var snarare i efterhand som dessa tankar dök upp hos mig. När jag sedan vi något tillfälle erkände detta för Love så startade det en lite gnista hos honom om att en trekant med mig och en annan man faktiskt inte var helt orealistiskt. Love hade ju också fått höra att jag hade varit med om en FMF-trekant en gång och det gjorde ju ännu mer att han kände att möjligheten fanns att jag skulle vilja busa till det lite ytterligare.

Gav Love vatten på sin kvarn

Dessa gnistor gjorde att hans fantasier om att se mig ha sex med en annan man växte. Tittade han på porr så fantiserade han om att det var mig han såg tillsammans med någon annan. Det är ju lite så att fantasier blir bättre om de finns någon koppling till verkligheten och att det faktiskt skulle kunna hända. Och om inte jag hade nappat på hans fantasi så hade det ju aldrig utvecklats vidare.

Hotwifing tack vare otrohetsaffären

I grund och botten så är det alltså en otrohet som ligger bakom att vi nu har en gemensam igångsättning i hotwifing. Det betyder ju dock inte att Love har någon önskan om att bli bedragen. Det är viktigt att våra äventyr med hotwifing är ett gemensamt äventyr som vi båda styr över. Och jag skulle aldrig kunna tänka mig det på något annat sätt. Så både Love och jag ser positivt på denna otrohetshistoria då den faktiskt ledde till att vi träffades och därtill att vi upptäckte en läcker gemensam nämnare. Inget ont som inte har något gott med sig. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

255. Timeout från mammarollen

/

Ni minns min stund i duschen för att bota huvudvärk för en tid sedan. Sista tiden har jag kommit fram till vad denna stund var för mig och hur nödvändigt det är för mig att få ta timeout och checka ut från mammarollen ibland.

Tar timeout för sällan

Nu behöver inte en utcheckning innehålla onani för mig, även om jag ärligt talat ofta är i behov av det vid en utcheckning, innerst inne. Men det handlar mer om att jag checkar ut som mamma. Jag tror vi kvinnor generellt gör detta för sällan och därav oftare har känslan att vi är huvudansvariga. Jag gör det i alla fall på tok för sällan. På riktigt är det vid våra weekends eller våra äventyr jag VERKLIGEN gör det. Det är en anledning till att jag älskar mitt Liw. När inget hus, inget jobb och inga barn gör mig påmind om ansvar.

Har svårt att slappna av

Om jag är och jobbar i trädgården eller t ex pysslar med något hemma och jag har mina barn i närheten på något sätt så är mina antenner utfällda, på ett eller annat sätt. Om jag lämnas i huset själv en stund, utan att det är städat, då går jag och plockar eller tar fram dammsugaren. Jag kan liksom inte slappna av automatiskt från huvudansvaret så lätt. Och när jag inte gör det hämmas min sexuella sida. Och mina idéer också.

Koppla av för att bli kåt

Härom veckan kunde jag helt plötsligt sätta ord på vad min akuta onanistund i duschen var. Att jag ibland behöver ta timeout från mammarollen och att det främjar min kreativitet och min sexualitet. Min sexuella grund börjar med stunder när jag får ha det bra på egen hand. När jag inte tänker på varken barn, städning eller jobb. Då blir jag liksom kåt efter ett tag, eller det öppnar i alla fall upp möjligheten till kontakt med min kåta sida. Mitt kontrollerande och påkopplade jag har väldigt liten kontakt med mitt kåta jag. Och jag tror inte jag är ensam kvinna om detta.

Män kopplar av lättare

Män däremot verkar vara mycket bättre på att koppla ifrån omvärlden. Om ett av våra barn gnäller till reagerar jag direkt på det, medan min man inte reagerar på minsta lilla. Och Love kan utan problem mysa i sin ensamhet med lite stökigt runt sig.

Barnen vänjer sig

När jag checkade ut första gången hörde jag nästan direkt något av mina barn ropa, var är mamma? Nu när jag gjort det några gånger frågar de mindre. Och det har resulterat i att Love får ta mer ansvar, men på sitt sätt. Vilket i vårt fall gör att barnen blir mer självständiga då deras tjat och gnäll inte bär frukt hos Love i samma utsträckning som hos mig. En del kanske tycker män tar för lite ansvar och borde slå på sina antenner lite oftare. Och så kan det vara ibland. Men vi kvinnor behöver också ta ansvar för att vi behöver checka ut ibland. Kanske också skruva ner känsligheten i våra mamma-antenner, men det känns betydligt svårare.

Checka ut för att inte bli utbränd

Jag tror allt ovannämnda är en anledning till att kvinnor blir lättare utbrända än män. Vi behöver bli bättre på att checka ut oss från mammarollen och huvudansvaret ibland, ja från vår mer präktiga del (om vi nu har en partner). Så sedan en tid tillbaka checkar jag ut här hemma ibland och min man vet ju nu vad jag menar och förstår. När jag sa det första gången bara tittade han på mig och undrade om jag skulle gå ut? 😉

Nästa inlägg:
Hotwifing – Hur kom vi in på det?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.7
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

254. Att välja vän efter skilsmässa

/

Som jag berättade i förra inlägget så har ju Henrik hört av sig och undrat om vi vill ha en trekant tillsammans med honom. Moa har ju inte hört av sig, men under vår fyra-gemenskap var det ju jag och Moa som stod varandra närmare och kunde höras av på tu man hand mellan träffarna. Vad händer nu om hon skulle höra av sig och vill ses bara hon och jag eller om hon också, mot förmodan, skulle öppna upp för något intimare möte?

Välja vän efter skilsmässa

Kan vi fortsätta vara kompisar med bara den ena eller båda två på varsitt håll efter allt vi upplevt på fyra? Hur skulle Moa reagera om hon visste att vi tackat ja till en trekant med Henrik? Det är ju antagligen ett ganska vanligt dilemma efter en skilsmässa det här med vem i paret som ska behålla vännerna. Men vem bestämmer det? Är det de i det separerande paret eller är det vännerna som styr vem som fortsätter umgås med paret. Ofta sker det kanske naturligt då vänpar som man umgås med ofta initierats genom att antingen tjejerna eller killarna varit kompisar sedan tidigare. Men när man som vi med Moa och Henrik träffats och blivit vänner som par är det kanske lite klurigare. Har inte ställts inför liknande dilemma tidigare faktiskt trots att vi har ställts inför en hel del separationer i vänkretsen.

Väljer den som hört av sig

Det som är bra för oss är att deras skilsmässa var ett gemensamt beslut och att det inte är så att Moa blivit lämnad. Hon ville detta hon också. Sedan är det faktiskt så att Moa inte hört av sig och Henrik har det. Och något i mig säger mig att om hon skulle höra av sig, så skulle det mer vara för en fika hon och jag. Moa och Henrik är ju väl införstådda med att min och Loves största igångsättning  är en MFM-trekant.

Men om Moa också hör av sig?

Men jag skulle ju inte vara bekväm med ens en fika med Moa längre pga vårt beslut om trekant med Henrik, även om jag hade tyckt det vore jättetrevligt i sig att träffa Moa. Vi har inte heller luskat i huruvida Henrik berättat för Moa om hans förslag till oss eller inte. Det får liksom vara mellan dem. Vi får väl veta det förr eller senare dock. Men det är i alla fall inte vår sak att berätta. Men vad gör jag om Moa skulle höra av sig? Jag har ingen aning i nuläget. Innan Henriks förslag kunde jag hoppas att hon skulle göra det för jag hade gärna tagit en fika med henne. Men nu skulle jag istället bli obekväm om hon gjorde det.

Ett vanligt dilemma

Hur har ni gjort vid skilsmässor? Även om ni inte haft sexuellt umgänge med vännerna, så är ni nog många som ställts inför liknande dilemman. Min första tanke var att lägga mig i och fråga om Moa blivit informerad och om inte att han fick berätta det för henne. Men det har jag i alla fall landat i att jag inte känner är vår sak. De är vuxna och ansvarar inför varandra. De är ju heller inte tillsammans längre. Jag känner inte heller att vi har någon moralisk skyldighet att avstå från att träffa Henrik för att Moa inte ska känna sig förbisedd eller bortvald.

Om det hade varit jag?

Samtidigt så ser jag ju dilemmat och att fortsätta ha kontakt med båda på varsitt håll är inte aktuellt. Om jag hade varit i Moas situationen vet jag inte riktigt hur jag hade ställt mig till om Love hade fortsatt träffa Moa och Henrik. Antagligen hade jag inte varit helt överförtjust i det, men samtidigt så varken ska eller kan man ju styra vem exet träffar. Men om jag också hade velat fortsätta träffa Moa och Henrik, då hade jag ju haft väldigt svårt att acceptera att de också träffade Love. Eller kanske speciellt om de valde att träffa honom istället för mig. Men nu är det ju inte så i det här fallet. Men det är ett lite intressant dilemma i alla fall.

Nästa inlägg:
Timeout från mammarollen

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.16
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00