Berätta!

Jättekul att så många vill vara med i tävlingen. Min inbox svämmar över.

Och vad härliga ni är. TACK – ni skriver så snälla saker till mig. Och så geografiskt spridda ni är, fantastiskt.

Men jag vill ha mer! Vill veta mer! Vem är du som läser min blogg? Var bor du? Vad gör du helst? Hur gammal är du? Vad vill du ha mer av på bloggen?

Maila mig (engsallandrea(at)gmail.com) eller skriv i kommentarsfältet – sharing is caring!

Kram på er!

 

 1. Jag är en gift 22-åring med en liten tös på 4 mnd som bor lite utanför Oslo i ett 30-tals hus på 300 kvm med min norska man. :-) Hittade hit nyligen men läser dagligen. Dock lite dålig på att skriva kommentarer.

 2. Jag heter Sofie och är 21år. Bor ihop med min kille i en lägenhet på Lidingö och intresset för inredning är större än det tidigare varit :) Har gjort en egen sänggavel sen jag såg tipsen hur du hade gjort din. Älskar hemmafix.

 3. 27 år från Helsingfors, tack för en härlig blogg blir alltid lika inspirerad! Kram och häls åt söta Tass :)

 4. 36, bor i Bryssel, Eurocrat (dvs jobbar i EU:s institutioner) Din blogg ger lite extra flärd & dagdrömmeri i den byråkratiska vardagen :-) Keep on going!

 5. 28årig guldsmed som hittade tillbaka till dig idag…nu finns du i blogglistan igen ;)
  Älskar inredning och saknar programmen Homestyling!

 6. Hej! 38 årig kvinna bor i Oslo jobbar i läkemedelsbranchen. Gillar tipsen och blandningen som är i din blogg:) brukar tjuvläsa på jobbet mest som en liten time out;)

 7. Hej!
  26 årig byggnadsingenjör/ byggnadsutformare från Jönköping som älskar inredning! En klar favorit på din blogg är bilderna på skyltfönsterna, de är härligt inspirerande!!

 8. 37 år, 3 barn, man, bor i södra Sverige i en liten stad i ett äldre hus. Tycker om inredning, resor, umgås med familj och vänner. Vill ha mycket bilder =) Tips på hur man kan trolla med små medel, både ute och inne!

 9. Jag är 50+ och bor i Roslagen, d.v.s. i Stockholms norra skärgård. Jag gillar din mix av högt och lågt, personligt och allmängiltigt. Du har en bra ton som är naturlig.

  Jag vill ha ännu mer inspiration av sådant som är precis out-of-line men på ett bra sätt. Även praktiska lösningar på vardagsproblem är en hit.
  Kep up the good work!

 10. Sofia 37, tvåbarnsmamma med ett jobb inom sjukvården där varken kläder eller miljöerna är speciellt vackra;) Massa underbart vackra människor dock!Tycker om att vara hemma o vill gärna ha det fint och rogivande. På din blogg finns många sådana miljöbilder! Har nu snöat in på origami, älskar att fixa inredningsprojekt och har många på gång samtidigt. Har hemma massa turkost, gärna i kombination med orange eller mörkt rött.Önskar gärna inspiration med fler tyger, pysselprojekt!

 11. Hej!! Jag heter Renate Edelsvärd och är 35 år. Är en mamma till tre underbara barn en flicka på 8 år och tvillingpojkar på 4 år. Vi bor i Stallarholmen med våra djur en hund två kaniner och två marsvin och givetvis min man. Mina dagar är fullspäckade av att ta hand om mina barn. Det som känns så bra med din blogg är att jag inponeras av att du hinner med allt och ser bra ut. Man blir glad av att vara inne på din sida och ser dina fina bilder. Undrar vad du använder för smink och märken på dina kläder. Tack för en helmysig blogg!! Kram

 12. Jag är en inredningsintreserad tvåbarnsmor som inspirers av din energi och dina bilder. Eftersom jag själv mest håller till i jämtlandsfjällen gillar jag att ”hälsa på” i Stockholm via din blogg. Kram!

 13. Hej! Jag bor i Finland, har en man och 6-årig dotter och en strävhårig tax. Älskar inredning, böcker, musik, mode. Läser din blogg dagligen, som tidigare sagt är den en bra blandning av allt det härliga i livet!

 14. 39 år, bor i norr med man och kids som är 7 och 9. Jobbar med marknadsföring på ett internationellt företag och gillar verkligen din blogg :)) Älskar att resa, inreda, träna, hänga med familj och vänner, god mat..Ja, listan kan nog göras ännu längre.. Gillar mixen på din blogg inredningstips/jobb/fritid,/mode och att den är så positiv!! man blir glad av att läsa den! Keep up your good work :))
  Kram

 15. Hej
  Jag är en 19-årig tjej som bor I vackra Santa Barbara, Ca som är inrednings intresserad som läser din blogg dagligen. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..