Helgnöje

Ni som följt min blogg vet att jag gillar att jaga. Här kommer ett litet tips på en väldigt rolig grej att göra med jobbet/kompisarna eller kanske själv.

Utanför Stavsjö i Södermanland ligger Virå bruk och där finns en skjutbiograf. Det innebär att man kan övningsskjuta på ”riktiga” jaktsituationer fast du skjuter på en duk som visar var du träffar. Det är alltså mycket bättre träning än att öva på en plåtälg som åker fram och tillbaka på en räls. Dessutom kan du göra det här utan att ha någon som helst erfarenhet av skytte innan. All utrustning finns att hyra där.

Man kan också passa på att inspireras av den härliga jaktinredningen, hehe.

Rustik känsla med mörka golv och markerade takbjälkar.

Eftersnack och taktik i ”väntrummet” utanför. Här kan man se på tv-skärmar hur kompisarna inne i bion skjuter , oups!

Så här ser det ut inne i ”bion”. Fyra olika stationer = man kan vara upp till fyra personer som tränar ihop, även om man skjuter en åt gången såklart. Jag gillar att de har tagit det rustika i allt, även dessa ”skjutstationer” som är klädda med trädstammar.

Åh så här såg det ut senast jag var där och tränade. Riktig adrenalinkick vill jag lova!

Som sagt, kul grej att pröva om man inte jagar och superträning för den som jagar.

Nu blir det till att kila mot dagis, ha en underbar fredagkväll!

LOADING..