Rea-tips

Ni missar väl inte att Oscar & Clothilde har ”sommaroutlet”?

Den här vasen funderar jag på att fynda. :-)

20130715-234845.jpg

20130715-234902.jpg

Ett annat reafynd är den här fina – lite skimrande och genomsiktlig- tröjan, från H&M, perfekt över bikinin.

Hoppas du har haft en härlig måndag!

  1. Åh vilken härlig bild ! Jag sitter just nu höggravid m vårt tredje barn som väntas när som. Tänkte att jag resten av sommaren ska vara lika tjusig som du är, saknar dock kroppen ;o) men skulle gärna ha din out-fit, vilken HM-avd tror du jag kan hitta tröjan på?
    Med vänlig hälsning,
    Cecilia

    1. Hej Cilla, åh jag vet inte tyvärr. Plockade den bara från en ställning. Hoppas du hittar den! Och lycka till med bebisen. :-) AE

  2. Snygg och vältränad du är ålskar din blogg!

    1. Tack vad gullig du är. :-) AE

Comments are closed.

LOADING..