Konsten att välja säng

Tittar på ny säng. För att uttrycka mig diplomatiskt – det är dags nu. Rip du gamla säng. Tack för allt så att säga.

Men det är inte lätt att bestämma sig hur den nya ska vara! Färg, mjukhet, madrass osv. Ja, jag vet, i-landsproblem – men ändå. Det är ju trots allt en investering som jag inte vill slarva med nu när det väl är dags att slå till. Man köper ju inte ny säng sådär jätteofta. :-)

IMG_1281.JPG

IMG_1279.JPG

IMG_1277.JPG

IMG_1276.JPG

Tyg, modell, gavel, färg. Det var fler viljor än min. Hade Diana fått välja hade den ställbara lila varianten kommit hem till oss….

IMG_1278.JPG

Tror det blir den här färgskalan. Neutral, åldras med värdighet, går att matcha med nästan alla andra färger. Helt enligt mitt motto ”håll basen neutral och addera färg med detaljer”. Tyget jag håller i är min gardin.

Vad tror ni? :-)

 1. Lotta skriver:

  Håller med – jättesvårt att välja säng. Jag letar själv just nu och är alldeles rådvill. Beige el ljus mullvad får det bli men märke? Berätta gärna vad Du väljer! Funderar på en höj- och sänkbar… Lycka till!

  1. Lycka till du med Lotta. Jag har nu beställt via Bedfactory. :)

 2. Tycker absolut att neutralt är bäst till själva sängen! Sen kan man ju variera i det oändliga med lakan, kuddar, överkast och sängkappa. Lycka till med inköpet!

 3. Det finns nästan FÖR många läckra sängar, haha… Den där orangea t ex hade jag gärna haft ett tag, men eftersom man inte byter sång så ofta är det väl som du skriver smart att satsa på nåt långsiktigt hållbart som man inte tröttnar på… Din gavel verkar gå i samma färgskala som min, här kan du skymta den i bakgrunden:
  http://glamourpsykologen.elsasentourage.se/2014/08/03/getting-ready/

  :) Kram på dig!

  1. Ja vem hade inte velat haft orange. SÅ snyggt! Men – ehum – kanske inte om 15 år? ;)

 4. Vi köpte sängar från Englessons showroom på Djursholm, galet nöjda! Så fina och fantastisk komfort!

 5. Du är varmt välkommen att komma och hälsa på oss på Sängjätten, vi hjälper dig gärna att reda ut vad du behöver/vill ha för att sova gott! Mvh, Catrin

Comments are closed.

LOADING..