Stylat och klart inför Moderna

Igår la jag (bokstavligen) sista handen vid verket. Stylingen i Bukowskis Markets showroom är klar. Inredningen skulle uttryckligen gå i stil med deras Moderna auktion.

Så kul och ganska utmanande. Jag kan alltså bara välja möbler som finns inne till försäljning där och då. Det är bara att köra på då och inte hetsa upp sig om något inte finns eller är ”top notch”. :-)

Så här såg rummet ut i måndags morse:

IMG_2366-0.JPG

Så här såg det ut igår eftermiddag då vi plåtade samt spelade in en liten film om hur jag tänkt.

IMG_2378.JPG

IMG_2381.JPG

IMG_2379.JPG

IMG_2380.JPG

IMG_2382.JPG

Fixar det sista inför inspelningen.

IMG_2385.JPG

Alla grejer finns till försäljning, bara att klicka hem stilen. Mina favoriter är bokhyllan med rotting på framsidan och stolarna med rottingrygg. De kan man också lätt klä om, om man nu inte vill ha tyget som sitter på. :-)

Ha en fin onsdag!

  1. Karin skriver:

    Jag har liknande stolar med rottingrygg och med ett fult tyg att sitta på. Det borde jag ta tag i, vad skulle du välja för tyg?

Comments are closed.

LOADING..