Jul i mitt hus!

Nja, mitt och mitt. Men ”mitt” hotell.

Idag var det officiell premiär på julpyntningen. Jag och restaurangchef-Priscilla har fixat julbordsklädsel, piff och pynt i lobbyn, ordnat pyntlådor och tomtar. I morgon ställs julbordshuset i ordning och måndag och tisdag kommer alla julgrupper, granar och adventsstjärnor på plats. Mysigt och kul.

Här är ett fint tips på vacker dekoration jag knåpade ihop idag, som funkar både inne och ute.

Ingredienser: en äppellåda (Granit), en läskback (typ Ica), juteväv (Ohlssons Tyger). Klipp till tyget så att det täcker läskbacken med råge. Ställ ner läskback i äppellåda och fixa till så att tyget sitter fint och täcker alla sidor så man inte ser läskbacken.

Sen lade jag en grangirlang (från Åhlens) runt.

Fyllde sedan lådorna med julkulor (Ikea) och kottar (Mio). Gjorde även en lite mer stilren i vitt/guld. Istället för julkulor funkar ju tex äpplen lika bra, men när det kommer till offentlig miljö så håller sig inte äpplen lika bra…

Ha en underbar fredagkväll. Här väntar tidig kväll, i morgon lämnar vi stan klockan 06.00 för jakt hela dagen. Jag kan knappt bärga mig, längtar så!

  1. Hanna skriver:

    Du är så himla påhittig och har så många bra idéer på saker att göra!

  2. Bodil skriver:

    Hejsan
    Jag undrar om du tagit reda på vilken sängmodell du valde? Hoppas att ni får en god jakt idag.

Comments are closed.

LOADING..