Nya lampbord hos mig

Ja allt ska hända på en gång. Story of my life. 

Som om inte 120% jobb räcker. Jag måste alltid göra om lite lite hemma. Min kompis Mimmi säger att det är en sjukdom. Att aldrig bara vara lugn och tillfreds med sitt hem.

Men det går liksom inte att inte fixa och dona hemma, sjukdom eller ej. :-)

Nu har jag omplacerat mina gamla sidobord och mitt konsolbord. Städat ur lite skämshörnor. Nåja… Inte alla kanske. Planerar för ny hallförvaring. Och kanske ny tapet i Dianas rum. 

Ja ni hör ju, inredningsberoende, kan man vara det? 

Nåväl, nya lampbord på plats. Från Oka. 

  
På bordet står min ärvda lampa, blomkruka från Blomsterlandet, lykta från Skultuna, burk fyndad på Bukowskis Market och dagslända (liknande finns på Oscar & Clothilde). Bilden visar dem aningens röda men de är mer ”antik mässing”. :-)

Kram!

So happy with my new lamp tables, from Oka. xxA 

 1. Linda skriver:

  Hej Andrea! Vilka fantastiska inlägg du ger oss!! Nu blir jag sugen att ta jägarexamen så att jag kan köpa de underbara jaktkläderna du har på dig! Undrar var du har köpt de otroligt fina glasbordet som annanaslampan står på? Finns de att köpa I Sverige? Hälsningar Linda

  1. Tack Linda vad gullig du är. Bordet finns bara i UK och kommer från Oka. Klart du ska börja jaga!

 2. Anette skriver:

  Snygga bord! Letar just nu efter nya sängbord i den stilen. Väntar med spänning på ett riktigt skämshörn alt ångesthål (vad min familj kallar MIN garderob… hmm)
  Ha en bra helg, det verkar vara dags att vila lite <3

  1. Hahaha ångesthål, underbart ord!

Comments are closed.

LOADING..