Outfit-selfie i hissen

I brist på outfitfotograf blir det hissen. 

 

 
Stressad men glad! Topp och kavaj/Zara, byxor/NYDJ, skor/Gucci, väska/Lindex. 

Puss på er! 

OOTD in the elevator. xxA 

 1. Sofia skriver:

  Snygg som alltid! Var köper du nydj byxor? Alla affärer jag hittat dom i typ ”tant” sortiment bara…

 2. Jo skriver:

  Hej Andrea, så fint och somrigt!
  Såg på Instagram att d varit på ansiktsbehadling. Jag är så nyfiken på vilken typ av hudvård du använder. Du strålar och även om jag är övertygad om att kost, träning och inställning är en stor del så är jag även nyfiken på hudvården. Finns ju en uppsjö att möjligheter idag. Förstår om detta ligger utanför din blogg egentligen men du är verkligen en förebild för mig i att sköta båda sitt inre och inre.
  Hoppas tiden innan semester inte blir för stressig, önskar dig en fin midsommar!

 3. Sofia skriver:

  Hej Andrea! Så fin och härlig blogg du har :) Min lillebror har precis köpt lägenhet och ska flytta hemifrån och har bett mig om hjälp med inredningen men det står fullkomligt still i huvet. Han har en congacsfärgad läderfåtölj men annars är lägenheten ett oskrivet blad. Du som alltid verkar så fylld av inspiration kanske kan hjälpa till med lite ideer? Kram

 4. Anne skriver:

  Vad lustigt! Min dotter har det där linnet från zara och hon är 4 år. Finns det att köpa för vuxna på zara också?

  1. Det är köpt på barnavdelningen! Haha. Älskar ananaser så kunde inte låta bli. :)

Comments are closed.

LOADING..