Mina nya skor – det funkade! 

För ca tio dagar sedan köpte jag ett par sandaler på en amerikansk sajt. Insåg att de skulle behöva skickas hit till vår extremt avlägsna lilla avkrok i Provence. Chanserna att fraktbolaget skulle hitta, att skorna inte skulle fastna i tullen, försvinna längs vägen…

Så ringer plötsligt ups på med kartongen i handen. Mirakulöst skulle jag säga. I synnerhet när all övrig infrastruktur i detta land går i snigelfart (läs internet). 

SÅ SÅ SÅ oproportionerligt glad. :-) 

Sandaler/Rebecca Minkoff.  
Plötsligt händer det! 

Totally happiness overreacted when my shoes arrived, safe and sound. Who would have thought? xxA 

  1. palle skriver:

    snygga! Är de sköna också?

    Du som har mycket kläder från RL, handlar du i deras butik eller på nätet?

    1. Hej palle, jag handlar nästan bara på nätet eller outlets. Nätet har ofta jättebra erbjudanden (tex 40% off under en viss helg tex) och då passar jag på. Även deras reor är grymma. Allt finns alltid kvar i alla storlekar om man är snabb. Är jag i Usa köper jag på outlets, de har oftast jättebra basgrejer och barnkläder. :)

Comments are closed.

LOADING..