Åh vilket party på Byblos Birthday 

Igår hade vi planerat för en lugn hemmakväll med en hälsosam rawfoodmiddag och rosefritt. Kanske en skön gammal film och så tidigt i säng. 

Men det är då lilla ödet kommer in och liksom skojar till det lite grann och då gäller det att hänga med! Hipp happ satt vi med ett glatt gäng tyskar på middag i hamnen följt av sommarens kanske roligaste party. Hotellet/restaurangen/nattklubben/legendaren Byblos fyllde 48 år och de hade ett megaparty utomhus. Finns det något härligare än att dansa ute?  

  
  
  
  
  
  
   
 
En vansinnigt rolig mix av neon, bubblor, pooleksaker, folk i åldersspannet 6-80 år. Många katter (kvinnor och män som lyft ansiktet några cm för mycket) och en hund! Vem tar med sin hund till nattklubben? :-) 

Having heaps of fun last night at the birthday party for Byblos. A totally crazy mix of people, bubbles and music. xxA 

 1. rose skriver:

  Alla dessa människor som lyfter sig i tid och otid. Har så svårt att se någon mening i det. Varför kan man inte åldras naturligt, varför är man så rädd för att bli gammal. Jag tycker att naturliga människor är vackrast, men jag har heller aldrig sett en ful människa i hela mitt liv. Jag tycker att alla är fina, var och en på sitt unika sätt. Ha en fin semester.

 2. Lena skriver:

  Vilket Party!
  stiljustnu.blogg.se

 3. Eva skriver:

  Åh, så roligt det låter! :)

 4. Franska Rivieran vinner alltid ☺

Comments are closed.

LOADING..