Serravalle design outlet i Milano

Igår tuffade vi alltså iväg. Tog en sista croissantfrukost vid Medelhavet samtidigt som vi spanade in den lokala marknaden. Hetsköpte med oss lite olivolja hem.  

  

Via ett badstopp utanför San Remo kom vi till slut fram till vårt första dagsmål – Serravalle designer outlet. Jag hade hört en del om det och tyckte att om vi nu ändå skulle förbi den vägen kunde vi väl ändå stanna till och bara titta lite…? :-) 
De har alla möjliga olika märken. Från premium som Gucci, Versace, Loro Piana, Prada, Bvulgari till mer ”normala” priser som Levis, Benetton, Stefanel, Nike. Alla priser är nedsatta mellan 30-70% säger reklamen. Jag skulle säga 30-50. Men det kan bli en bra affär även med 50% rabatt. Det är både tidigare säsonger men även nya grejer för hösten. Misstänker att de tar fram lite extra kvantiteter som de säljer där för att inte kunderna ska tycka att allt känns daterat. 

Det var riktigt riktigt varmt men i butikerna var det tack och lov aircondition på.  

Tre påsar med bara mörkblå grejer i. Jeans till halva priset mot hemma tex.   

 Helt ok charmig design. 
 
En tapper stackare som höll ut när jag sprang från butik till butik… 

Mitt bästa fynd förutom en dunjacka från Allegri till 50% (ganska svettigt att prova) var den här kavajkoftan från Pinko.  

Vinröd, kommer bli så fin till mörkblåa byxor i höst. 

När vi kom ut till bilen igen var det ganska så varmt!

 Kvart i fem på eftermiddagen – 47,5 grad. Bara att hoppa in och köra vidare.
Sammanfattning av köpcentrumet: jättebra för mellanmärken. Fanns massor för både dam, herr och barn. För premiummärkena tyckte jag inte att det var lika bra utbud även om det såklart är fyndläge rent prismässigt. 

Turen gick vidare mot Gstaad via Sankt Bernardpasset. Så coolt och vackert i kvällssolen.  

Fräsch alpluft mötte oss och det kändes så härligt. Nu ska vi ut och hika. 

Behöver er hjälp! Bilresan fortsätter ju senare hela vägen till Stockholm. Söker efter ett trevligt hotell runt Hannover någonstans. Någon som har tips?

Kram

When in the Milano region, don’t miss the Serravalle designer outlet. Fun shopping to heavily discounted prices. Now in Gstaad, so happy to be back! xxA 

 1. Gugge skriver:

  Hej,
  Är det riktig päls i koftan? Håller med föregående här; päls är för djur.

 2. INTE OK med äkta päls!!! Pälsindustrin är avskyvärd så väldigt tråkigt att du stödjer denna. Djur är inte kläder!
  MVH
  Isabelle

 3. Marie skriver:

  Hej Andrea! Fin blogg du har :)
  Kan rekommendera Van Der Valk i Hildesheim (mindre stad söder om Hannover). Skönt att komma av en bit från autobahn när man har åkt långt! Ha det så bra!!

 4. Mia skriver:

  Vårt standard hotell mellan Göteborg och Nice är Landgasthof Hess, nära Kassel. Kanske lite långt söder ut för dig men det ligger möra motorvägen och har en viss charm trots att det är stort.

 5. LENA skriver:

  Härliga bilder!

Comments are closed.

LOADING..