Sommar i Gstaad och Roberto Cavalli

Lite gott och blandat från min iPhone. :-)

Idag var det ljuvligt varmt och skönt. Vi hikade 2,5h följt av glass i byn som är full av sommarturister och tennisfolk. Just nu pågår Swiss Open här. Älskar stämningen och atmosfären. 

 

  
 
Har glömt att visa er två roliga bilder från Roberto Cavallibutiken i St Tropez. De har en egen bar i butiken, supersmidigt enligt personalen. När folk fått i sig en drink eller två ökar tydligen försäljningen…. 

 

  
 
Djurmönstrat yes! 

Nu ska jag inta ryggläge och vila mina ben haha. Kram!

Summer in Gstaad and the cute little village is full of people thanks to the Swiss Open. Love the atmosphere. xxA

 1. Eva skriver:

  Så kul med tennis!

 2. Ma skriver:

  Hej!
  Angående ditt inlägg om barnfattigdom….känns inte inte OK! En synpunkt bara…du dräglar jämnt över nya inredningsdetaljer…förstår att det tills viss del handlar om jobb…men varför så viktigt att nämna vilka designerns kläder du har på dig! Skippa Marleen och <Birgersson o ge pengarna i stället till dom som verkligen behöver dom.

 3. Lena skriver:

  Befinner mig i Itailen,fina bilder du visar!
  stiljustnu.blogg.se

 4. Hej,
  Såå fina bilder du visar! Vi har kommit hem från S:t Anton efter härliga soliga dagar! Kul med en del vinterorter som visar en underbar och erbjuder fina upplevelser…Ha en fortsatt bra sommar och du har en mycket trevlig blogg! Nu ska vi åka upp till Öregrund o Roslagen

  Med vänlig hälsning
  Helena

 5. Nu börjar jag längta hem till Schweiz och värmen efter nästan 4 veckor Öland. Väldigt kall sommar men härligt ändå! Kram Sarah

Comments are closed.

LOADING..