Strasbourg, Lich och matkoma

Första etappen klar av bilandet, Gstaad – Lich. För att inte resan skulle bli för tröttsam tog vi ett härligt lunchstopp i Strasbourg. 

Vilken mysig och vacker stad! Förstår att den är Unescomärkt, vilka byggnader. 

 

  
  
  
  
  
  
 
Man måste alltid testa nytt och ta seden dit man kommer. Därför delade vi en klassiker för regionen, choucroute. Matkoma… Gillade deras ”flamkuchen” bättre, lite för mycket oklart kött för min del i rätten ovan. :-)

 

  
  
  
 
Väl i Lich har vi gått på kvällspromenad i solnedgången, hittat spännande öppningar i muren, klappat på dovhjortar och druckit öl. When in Germany! Kanske sista kvällen på länge vi sitter ute i bara linne, fortfarande över 30 grader varmt. Älskart. 

I morgon blir det mot kompisar i Skåne. Längtar inte riktigt hem trots att vi varit borta sen mitten på juni men väl hemma kommer jag att älska det. Känner mig själv, samma sak varje år. Är det post-semesterstressen som smyger sig på? Fler som känner så? :-) 

Kram 

Road tripping through Europe. Love the cute city of Strasbourg! xxA 

  1. Härliga bilder från Strasbourg mina gamla hemtrakter! Postsemesterstress jovisst! Väckarklockor som ringer, tider som ska passas, lösenord som ska kommas ihåg och prata och skratta på fikat. På ett par dar är allt som vanligt igen. Det går fint!

  2. Älskar din blogg. En perfekt blandning av högt och lågt och så tar du mig till platser jag aldrig (förmodligen) kommer att hamna. Fortsätt så!

Comments are closed.

LOADING..