Blå kostym

Den här outfiten har jag bott i senaste dagarna. Man måste ju bara älska en shortskostym! Somrigt men ”uppklätt”. 

 

Kostym/Baum und Pferdgarten, topp/Massimo Dutti. Nyklippt hår efter en lång sommar – SÅ skönt. 

Detoxen då? Fick frågan om det var detox = bantning. Verkligen inte. Ni kommer aldrig hitta bantningstips här. Det är inte min grej. Att däremot äta hälsosamt och näringstätt tycker jag är jätteviktigt.

I mitt fall handlar detox om två saker. 1) att rensa kroppen och tarmarna från skräp 2) att bryta vanor. 

Igår var jag väldigt nöjd med min dag apropå vanor. :-) Klarade hela dagen utan synder trots att middagssällskapet glatt mumsade efterrätt och choklad. Just det söta är min stora svaghet. Det är också sjukt dåligt! Läs boken ”Ett sötare blod” så kommer ni förstå. 
 

Fräscht och gott! Rawfoodwraps på Ecoiste. 

Ha en kanondag kära vänner, ta hand om er.

Love my shorts costume!  

 1. Lycka till med detoxen!
  stiljustnu.blogg.se

 2. Elin skriver:

  Sjukt snyggt med blått och även med kostym!
  Det där med detox förknippas alltid med bantning. Det bästa med att äta ”ren” mat är ju att man kan äta mer! Jag äter hellre lite mer mat och ger kroppen bra byggstenar än att klämma en bulle eller två :-) Tur att jag har karaktär (och även diabetes typ 1) med tanke på min svaghet för daimglass och kakor (särskilt ballerina och cookies). Skulle kunna äta för mycket av det! Haha

 3. Jag gillar verkligen din blogg! Jag tycker att du har inspirerande tips både när det gäller inredning och mat!
  Jag tror jag ska börja gå i skogen med min man och kanske till och med detoxa.
  Din förtjänst! :)

Comments are closed.

LOADING..