En soffa – tre stylingar

Såg den här fina soffan som Sweef designat ihop med tidningen Allt i Hemmet.

Tycker inspirationsbilderna är så fina och alltid kul att se samma möbel stylad på olika sätt. Ett så sätt att förändra – håll möblerna neutrala och förändra med färg och detaljer istället. Enjoy!

Vilken är din favorit?

One sofa, three stylings. Love keeping the big stuff neutral and change the accessories instead, to create a new look. xxA 

 1. Hanna skriver:

  Översta bilden pga stilen, men blått som färg så bägge dessa om det är OK…: )

  Sara: om du inte redan prövat, så bildgoggla blå kuddar som jag gjorde nyligen efter insp från denna blogg bl a. Blev jättebra med både nätinköp och från butik + nya filtar och brickbord till så blev rummet som nytt!

 2. Åh jag älskar tapeten i den översta bilden! Har sett den förut i något reportage, men inte lyckats ta reda på vart den är ifrån. Vet du?

 3. Elin skriver:

  Den sistnämnda soff stylingen tycker jag om :)

 4. Sara skriver:

  Hej! Gillar din blogg och undrar om du inte skulle kunna göra ett inlägg med lite tips och förslag på soffkuddar som går i blått och kan matchas med varandra, gärna i olika prisklasser. Har så svårt att få en överblick över vad som finns och vill inte köpa alla från samma ställe.
  Ha det gott!

 5. Hej!
  Jag har frågat tidigare men inte fått något svar så jag testar igen. Jag undrar om du har några måsten i
  Sthlm? Caféer eller museer? Eller något annat som man inte får missa? Vore oerhört tacksam för svar! Tack för en väldigt inspirerande blogg!

Comments are closed.

LOADING..