Utförsäljning på Åhléns 

Var inne i ”mitt” köpcentrum idag, gamla goda Fältan. Det var ett fasligt drag därinne och jag fattade inte vad som var så spännande en måndag eftermiddag?

Men sen såg jag sagolandet! :-)

Åhléns Home ska inte vara kvar utan sålde ut hela butiken till 50%. Fyndläge galore. 

Ringde dit brorsan som gick loss på ett par ursnygga lyktor. Själv fyndade jag en julbelysningsgrunk (lite otippat i augusti kanske men men) och en söt liten pall i någon slags gammalrosa färg. Sjukt nöjd. 

Eftersom jag håller på att möblera om i vardagsrummet fick pallen direkt tjäna som tidnings/lampbord i brist på annat bord. 

 

Tänkte måla benen mörkgråa, vad tror ni? 

Så skynda fynda, fanns massor av kul kvar när vi gick. 

Åhléns, Fältöversten. 

KRAM

Nothing beats a great bargain. Found this cute stool, 50% off. Yay. xxA  

  1. Tack för tipset! Det hade jag helt missat. Slängde mig upp på cykeln i morse och fyndade en gjutjärnsgryta och stekpanna. (Tänker köra mer med gjutjärn för att få mer nyttigt järn i kroppen.)

  2. Tack för tipset, men jag skulle vilja se vad du har i alla askar från Hermès… Nyfiken…

  3. CN skriver:

    Hej!
    Kan inte du skriva ett inlägg om vanliga ”fel” när man inreder. Jag tycker man ser exempel på det av och till. Man försöker göra fint och så är det något som bara inte stämmer. Färg, form, feng shui eller jag vet inte… Tacksam för ett sånt inlägg:-)

  4. Annika skriver:

    Den där bänken/pallen har jag suktat efter länge, men jag har ingenstans att ha den! Funderar nu på att köpa den ändå. Kanske kan den komma till användning i dotterns rum efter den kommande renoveringen.

Comments are closed.

LOADING..