Trend i tyger och tapeter hos Romo

OMG så mycket fint idag. Min ”hovleverantör” när det kommer till tyg är agenturen Romo. Idag hade de pressvisning på sina ”Black Edition” nyheter för hösten. Riktigt läckert och riktigt fint stylat.

Den här bilden är så så cool. Mönsterperfektion. Älskar gardinen i bakgrunden.

Den här tapeten är rätt ball, tillbaka till vinyl på väggarna.

Skirt. Fint.

Här är gardintyget igen. Lite lyxigt med guldmönster och så fint med turkost till.

Sobert, elegant och mysigt med mattan. Notera den petroleumblå kudden = SÅ höst 2015! :-)

Gillar hela bilden. Stenväggen mot tyget som ser ut som en uttorkad afrikansk flod mot det lite mörkare träet och så en senapsfärgad glasvas till det. Wow.

Det här är en megatrend på väg. Kom ihåg var du läste det först! Hehe. Blå soffa. Ge det ett halvår så kommer varenda inredningstidning ha en blå soffa i sina reportage. Jag hade en redan vid stylingen av lyxlägenheten för Einar Mattsson. Mot mässing och lite ”greiga” toner blir det superfint.

Jättejättefint. Kan inte säga annat.

Oh det är så härligt och jobbigt på samma gång med all denna inspiration. Vill bara hiva ut halva bohaget och göra om. Men det funkar ju inte riktigt så… Kanske blir en liten förändring på gästtoaletten trots allt, får suga på karamellen och se om ”göra-om-behovet” går över.

Ha en fin kväll, vi ses i rutan 08.45 direkt från Formex! KRAM

Really inspiring fall news from Romo Black Edition. So nice fabrics, wallpapers and carpets. And I love the styling! xxA 

  1. Lotta skriver:

    Tänk, jag sa till min man ikväll, ”tänk om vi skulle ta och byta ut den här (sandfärgade) soffan mot en turkos?”

Comments are closed.

LOADING..