Inredningstrender 2015 från Formex i Nyhetsmorgon

Hallå där kära bloggläsare!

Vilken dag. Jag har helt färdig. Men oj så roligt det har varit.

Upp i ottan för att träffa utrevliga och proffsiga TV4-reportern Maria Forsblom. Vi har kört flera inslag ihop genom åren, bland annat balkonginslaget när det regnade och blåste storm.

Idag pratade vi höstens inredningstrender från Formex. Lite rörigt allting idag, även om vi fick fram trenderna bra. Det började med att jag står med min telefon och håller på. Maria brukar alltid ”provgå” fram och tillbaka med kameran för att se hur lång tid det tar för henne att ”påa” innan hon startar intervjun. Hon gick fram och tillbaka och jag ställde mig och pysslade med annat och tänkte att de säger väl till när det är dags. Plötsligt var vi live och igång. Lite pinsamt att stå med telefonen i hand men värre saker har ju hänt. I nästa inslag slutade nämligen mitt ljud att fungera! Vad göra när man bara har 4 minuter live att prata på. Det går liksom inte att titta in i kameran, sätta på paus, fixa tekniken och fortsätta.

Vi fick panikimprovisera och dela på hennes mikrofon. Men allt löser sig ju! Det var bra träning i att finna sig snabbt helt enkelt. :-)

Här hittar ni inslaget till höstens trender från Formex.

Här kommer lite snabba inspirationsbilder. Hann inte med att vara kvar så länge idag så ska göra en ordentlig runda senare i veckan istället.

Vrålsnyggt hos Linum. Älskar mattan i samarbete med Kasthall.

Näver, så coolt! Hos Mateus.

Söta små djur i trä hos Oyoy.

Ni har mailat mig om toppen jag hade på mig, den har jättefina knappar i ryggen, har tyvärr ingen bild men den kommer från Day Birger et Mikkelsen.

Ha en fin kväll! KRAM

Reporting from the furniture and design fair Formex today at morning show TV4 Nyhetsmorgon! xxA 

  1. Cbs skriver:

    Håller med tidigare kommentar. Ursnyggt!

  2. Gick ju hur bra som helst! Såg det live men tänkte inte ens på din telefon :)
    Men du måste berätta vad du har för jeans och blus på dig? Ursnygga!
    Kram

Comments are closed.

LOADING..