Hej då kära kära Amelia

Det är dags att gå vidare. Gå vidare i mitt bloggliv.

Efter fyra år tillsammans med Bonnier flyttar jag nu vidare i cyberspace.

Allting startade i augusti 2011, på yourlife.se som tyvärr inte finns idag. Jag var så grön på hela den här bloggrejen. Men upptäckte snabbt hur kul det var. Efter ett år där flyttade jag över till mama.nu när yourlife.se la ner. Eftersom jag inte skriver sådär jättemycket om mina barn beslutade jag och webredaktör och bollplank Josefin att amelia.se nog passade mig bäst.

Och SOM det har passat mig. Jag har haft så mycket kul tillsammans med alla bloggare, redaktörer och projektledare. Ni har lärt mig så mycket, peppat, stöttat, kommit med feedback och applåder beroende på…

Under dessa fyra år har ni sett min lägenhet totalförvandlas, jag har spelat in två tv-serier, gett ut en bok, lanserat mina egna inredningsaccessoarer, inrett högt som lågt, rapporterat på Nyhetsmorgon, suttit i tävlingsjurys och rest, flängt och tränat. Allt under vinjetten ”mellan damm och glam”.

Verkligen stort TACK till alla på Bonnier för dessa fyra år.

Men jag slutar inte blogga helt förstås. Från och med nu hittar ni mig på Metro Mode. Du hittar min blogg här – spara länken, det vore så kul att ses igen, jag och ni fina bloggläsare. Det blir samma av tidigare och lite nytt i bloggen såklart. KRAM

From now on you will find my blog here. See you there dear blog readers! xxA 


  1. Såklart jag följer med till din nya blogg! Din blogg är en av tre som jag läser regelbundet! Keep up the good work!

  2. Eva skriver:

    Lycka till med din nya blogg. Kommer att sakna dig här. Förstår att du kommer att ha en lite annan inriktning framöver.
    Kram

  3. <3 lycka till på nya bloggportalen! kram!

Comments are closed.

LOADING..