Mello Bootcamp 2012

Började dagen med en ursmarrig och toknyttig Smoothie.

Gör så här: Ta en burk lättkesella och slabba ner  i en mixer. Bryt ner en banan och häll på en till två matskedar vatten. Mixa.

Sen häller du i ett par nävar frysta bär. Min favorit just nu är hallon/mango som smakar sommar och sol. Mixa en bra stund. Det brukar räcka till två glas eller ett STORT glas. Jag kör på det stora glaset. Om man vill söta till det lite extra kan man ju ringla ner lite honung, men det är bara för patéätare. Jag hoppar honungen.

Sen tar man en matsked och äter som om det vore mjukglass. Konsistensen blir liksom tjockare än en vanlig smoothie som man surrplar upp med sugrör.

Drick ett glas Berocca och en latte på lättmjölk and you´re ready to go!

Istiden kom tydligen till Stockholm imorse så det var bara att pälsa på sej med mössa och långkallingar för att hålla värmen ända vägen till gymmet.

Väl inne på gymmet fick jag ångest. Var det verkligen så smart att äta upp den där chokladmoussen igår? En skål avsedd för fyra personer. Hm.

Äh va fan, ingen idé att hänga läpp nu. Chokladmoussen ska tränas bort och muskler ska mirakulöst växa fram på mina kyklingben. Så är det sagt och så ska det bli! Min PT Cai stod redo och gav mej en uppgiven suck när han såg vad han hade framför sej. Timglas? Flaskhals? Teletubbie? Ja, jag vet! Det är därför jag är här! Nu ska det brännas och byggas!!!! Cai tyckte vi skulle ta det halvlugnt idag så inte min kropp skulle bli helt chockad.

Halvlugnt? Tjena.

När timmen var över kände jag mej inte speciellt kaxig och chokladmousseångesten var grövre än någonsin.

Men nu har jag satt igång och det känns så jädra skönt. Fick inga bilder på Cai men det kommer.  Han är fan den bästa, mest peppande, kunniga och motiverande personal trainer man kan hitta. Plus att han kommer från Wales så man får en engelskakurs på köpet. Han kan endast räkna på svenska.  Andra som jag insperarat att gå hos Cai är Cecilia Blankens och Karin Jihde.

Åkte förbi mitt management efter träningen och gick igenom schemat för veckorna som kommer. Maria och Josefin är två underbara managers som älskar att vara med på bild.

Efter mötet på managementet hade jag lite fri hopp och lek tills klockan slog 20.00 och det blev dags för dansrep inför Mello 2012…..

Mina boys Anton, Robin och Alvaro dansar så nacken går ur led. Dom har sådan grymt skön känsla när dom rör sej. Deras dansstil känns ny och fräsch. Sen att jag ska plocka upp några av deras coola danssteg är en annan femma. Men jag ska träna så svetten lackar och fötterna brinner, plus att jag kommer bli mager som en jakthund på köpet. Toppen!

Imorgon är det träning med Cai igen och bokskriveri med Cecilia Blankens.

Ni som skrivit och kommenterat att ni gillar min blogg vill jag bara säga att jag blir superglad! Det här är bara början…..;)

Kram.

 

  1. A hajszárítóval az izzadságot szárítottad ? Jól áll az a sityak : ) Aki ennyit dolgozik, az megérdemli a csokit !
    Kell a boldogsághormon : ) Jó munkát Andreas <3
    Kram Magdi (Bp.)

  2. Godmorgon! Träningsvärk idag? Själv har jag försökt komma igång i 7 veckor o kroppen hittar hela tiden på nya sätt att påpeka att den inte är van att behöva jobba så här mycket! Min familj garvar när dom ser min stela gång :) Du får mej alltid att le eller skratta högt! Det är underbart att få följa dej, härliga du! Kramis

  3. Åh, du kan inte ana hur glad jag blev att du hade börjat blogga igen!!! Läste dig varje dag när du fanns hos Pernillas sida och tycker du har en så härlig humor! Det är ju så otroligt roligt när du och Petra träffas! Det är alltså inte bara kul för er att träffas utan även för oss som följer dig, hälsa Petra det! Lycka till i Mello, självklart kommer vi rösta på dig :-)

Comments are closed.

LOADING..