Loreen for Baku!

Grattis Loreen. Vilken stjärna. Hon är amazing. Hon hade helt rätt inställning till hela den galna mellotävlingen. Äkta. Inga krusiduller. Ärligt. Direkt sjunget från hjärtat. Hon sa i en intervju att det inte bara handlar om henne och hennes prestation utan om alla som connect- ar med henne. Som känner det hon känner, som berörs av hennes röst, låt och framförande. Hennes resa har bara börjat och vi kommer alla kunna följa med hennes karriär i varje steg och riktning, i varje musikval och känsla hon ger med sin röst och närvaro som artist. Vilken stjärna. Amazing. Hon kommer knäcka i Baku.

Loreen, jag och Mimmi Oh. Nej då. Det är Conny och Lillis som var kvällens konfrencierer på den stora schlagerfesten på Börsen igår kväll.

Flera som uppträdde på Börsen var Hanna Lindblad och David Lindgren. David bjöd på sin Ibizarökare ”Shout it out” och folk hoppade jämfota så golvet knakade.

Vackra Jenny Silver rev ner kvällens fetaste allsång med sin ”something in your eyes”.

Min gamla polare Jenny ”Velvet” Pettersson rev av sin oemotståndliga ”the queen”. Några jag inte fick med på bild var knattarna ur den nya pojkgruppen Youngblood, ni vet dom som sjöng ”jangbladd, jangbladd, a wanna bi a wanna bi jår jangbladd….”.

Efter mitt uppträdande med ”Aldrig aldrig” dansades jag loss med vänner, kolleger och annat glatt och löst folk hela natten lång.

Ruta 1: Jag tittar misstänkt på Carin da Silva och hennes lipande man Niklas.

Ruta 2: Hottaste dansbrudarna på Börsen bjöd på kickar, spagat och attityd.

Ruta 3: Shirley Clamp ville inte vara sämre utan även hon bjöd på en otippad kick och halvdan attityd. Spagaten vågade hon sig inte på.

Ruta 4: Carin är på väg att sätta tänderna i mig medans jag plutande skrek ”gör det inte, gör det inte!”

Niklas funderar på att skaffa en ny frilla. Jag gillar det långa håret som vilar lugnt på Niklas breda axlar.

Än en gång, grattis Loreen!

 

 1. Ulrika skriver:

  Ärligt talat Niklas, mustasch? Inte så jättesnyggt på en snygg kille ;) Lyssnade på din mello-låt idag Andreas (sådär 8 ggr). Den är verkligen grymt bra! Kram

 2. Mari skriver:

  Hehe :) Grymma bilder.

 3. Stämningen va helt galen i globen när hon skulle upp på scen!! En värdig vinnare med en fantastisk röst! :)

 4. Skriv din kommentar här!HON ÄR SÅ BRA,FINA BILDER.hA EN FIN MÅNDAG.

 5. Millan skriver:

  Hon är helt sanslöst bra! Jag är väldigt svårflörtad men hon gick rakt in i solar plexus på mig!! Hon har verkligen DET!!

Comments are closed.

LOADING..