Den kliande halsen del 1…

Så typiskt, asså. Haft en lugn vecka, tränad och jobbat lite med boken. Känt mig pigg och snorfri. Niklas däremot har jämrat sig i tid och otid att han är på väg att bli rejält förkyld med kli i halsen. Äh patéätare, har jag tänkt.

I morse vaknade jag med känslan av små myror som körde långa steppsolon i min hals och upp mot ena örat. Vafalls! Detta går inte! Ikväll ska jag sjunga på Berns och imorgon sjunger jag med Charlotte Perelli i Uppsala. Så det så. Detta går inte!

Fram med sjukstugelådan och bort med förkylningen. Hade en plan att även ta en långprommis runt Hagaparken och eventuellt hälsa på Estelle, inte för att jag känner Vickan och Daniel men dom traskar tydligen runt sitt Haga slott rätt mycket nu när dom är lediga, så en vink kanske man hade kunnat  sno åt sig. Och en bild. Men det får vänta.

Jaja, än så länge är det ingen fara på taket, halsen är inte jättesvullen, jag är inte hes någonstans och rösten är kvar. Så att sjunga två kvällar i rad kommer nog gå galant. Man är ju bara lite extra nojjig. Artist, ni vet. Övernojjig. När något spökar med ens hals får man panik, oftast i onödan. Det ska jag inte få denna gång. Min pacemaker klarar inte av det……..

Vi börjar med en rejäl klunk Mivitotal och ett glas pissgul Berocca. Det här kommer göra susen.

Kommer se mycket gladare ut om några timmar. Återkommer med mer info under dagen, jag förstår att ni sitter som på fakirnålar. Hur ska det gå? kommer han klara sig igenom dagen för att inte tala om kvällen! Kommer snoret sluta rinna och kliet i hans delikata hals avta? Kommer han ens kunna lyfta sin beniga röv för att sedan stappla mot badrummet och ta den där långa och ångande varma duschen? Hur ska det gå? Lugn, gott folk. Jag kommer att hålla er uppdaterade. Men tills dess, sayonara…..

  1. Jessie skriver:

    Ville bara hälsa att du skriver jättebra och underhållande. Får mig att skratta här borta i kanada. Tack för det! Kram

  2. Jobbulást Andreas ! Kram Magdi (Bp.)

Comments are closed.

LOADING..