Det gick hett till på Flustret.

Hemma i soffan efter kvällens stekheta gig på Flustret i Uppsala. Ibland när man stått och sjungit och svettats och partajat med en glad publik är det svårt att landa och hoppa i säng marsch pannkaka direkt man kommit hem. Niklas ligger och snarkar sött i sovrummet och det vore inge fel att kunna krypa ner i sängen och somna sött, men just nu skulle jag kunna ge mig ut på en timmes jogginrunda utan problem. Har en massa överskottsenergi. Typiskt. Det blir ett glas mjölk och lite zappande framför TVn istället. Imorgon kan jag sova hur länge jag vill, förslagsvis ända tills jag vaknar. På kvällskvisten ska jag gå och se Brolles show på Scalateatern.

Två genomsvettiga artister med varsin chic frottéhandduk efter den roliga och tokvarma spelningen.

Jag tvingade fina Charlotte att klämma lite lätt på mina biceps för att få ett expertutlåtande. Jag menar, är det någon som kan det där med träning så är det fröken Perelli. Hon har ju tidigare släppt en träningsbok och i höst kommer en ny. Jag fick tummen upp för mina enorma kanoner…

Min storebror Fredrik med sin tjej Sussie som bor i Uppsala kom förbi och kollade in mig och Charlotte. Dom stampade takten, klappade händerna och gav ifrån sig glada busvisslingar. Tack för det, kära familj.

Nej, ska jag ta och dricka upp den där mjölken nu och börja tänka på refrängen, kanske. Eller ska jag ge mig ut i elljusspåret? Det blir refrängen. Den går så här:

Goodnight sweetheart well its time to go, goodnight sweetheart well its time to go

I hate to leave you, I really must say

So good night sweetheart goodniiiiiiiiight.

Kram!

 

  1. Mari skriver:

    =) Häärligt med en sådan kväll. Kul !! Gick det bra ?!

Comments are closed.

LOADING..