Partaj-lördag…

Lördag 18e mars kl 17.30

Plats: Baren, Hotel Grand Central.

Jag och Maggan kom båda på pricken i tid till vad som skulle komma att bli en utekväll av rang. Fast det visste vi inte då utan hade bestämt att ses för ett glas skumpa och lite oliver innan vi skulle se Brolle rock and rolla på Scalateatern.

Maggan Julle har designat kläderna till Brolles show och jag var lika förväntasfull över att se vad han skulle ha på sig för käckt som vad han skulle bjuda på för låtar. Skål.

18.45

Plats: Scalateatern.

Brolle och hans rosa kavaj välkomnade oss i foajén. Har jobbat med Brolle några gånger och han är verkligen en hyvens kille och en grym artist.

19.00- 21.00

Plats: Rad 12, Scalateatern

Fan vad han kan sjunga, plinka på piano och ringa-racka på gitarr. Det bjöds på en massa medryckande rocklåtar men även några riktigt snygga ballader. Lite smårolig var han också. Publiken var i gasen och vi stod alla upp och shakade loss under Brolles fyra sista låtar. Det svängde verkligen så in i katten. Tack för det, Brolle.

21.10

Plats: backstage, Scalateatern

Efter showen gick vi in bakom scenen för att tacka stjärnan och hans grymma musiker. Blev helt kär i Brolles hund Silver. Eller hund och hund, Silver är 74% varg och 26% schäfer. Världens finaste varg.

22.00

Plats: Resturang Teatergrillen.

Efter att ha fått en vitamininjektion av Brolle och hans show kände vi oss inte riktigt färdiga med kvällen utan bestämde oss för att stilla våra kurrande magar med Pelle Janzon, viltfärsbiffar och dra-åt-helvete-vad-gott rödvin på mysiga teatergrillen.

Just det, vi började middagen med att dricka ett varsitt glas skumpeliskumpa, också.

23.50

Plats: Torget, gamla stan.

Efter den välsmakande middagen kände vi oss inte riktigt färdiga med kvällen så vi hoppade in i en taxi och drog till gaybaren Torget.

00.00- 01.00

Plats: fortfarande Torget. Hick.

Min polare Leo skötte musiken, Jenny Silver med kompis satt och mös i ett hörn medans jag och Maggan sippade på en varsin jävligt stark Cosmopolitan i bästa Sex and the city- anda, fast lite mer Gay and the city. Nu när jag kom att tänka på det tror jag vi drack två starka cosmo var.

01.15

Plats: Zipper. Hick.

Efter dom starka cosmosarna kände vi oss inte riktigt färdiga med kvällen så vi drog vidare och svängde loss till våran DJ- spelande kompis Mathias. Dansade så svetten lackade och tjong i medaljongen vad vi blev glada i våra små hattar. Det måste ha varit dom där starka cosmosarna som var boven. Men kul hade vi. Länge sedan jag dansade som om det inte fanns en morgondag.

02.50

Plats: Handikappstoaletten, Zipper. Snurrig i bollen.

När euphoria, som jag älskar men kanske inte elva gånger under samma kväll, spelades för trettonde gången kände jag att nu fick det vara nog. Jag tackade för mig, checkade ut från Zipper och åkte hem via ett kebabställe som låg runt hörnet. Om man blir lite för rund under fötterna är mitt bästa tips att äta något innan man går och lägger sig. Hade funkat med en skål fil eller en knäckemacka. Fast just igår natt var det kebabben som lockade. Sabla cosmosarna. Idag har jag mått toppen, tackar kebaben för det.

Kram!

 1. Anette skriver:

  Jäklar i min lilla låda, vad du skriver roligt…..älskar din blogg! Låter som en riktig toppen kväll! Kram Anette

 2. Andreas är väldigt gott skratt! Tack! :) Hur har du kunnat ha toaletten kan ta en …..! (Hogy képes voltál még a WC-n is fotót készíteni…..!) : ))) Stort master du roligt! Maggie sagt, och vad den nya Julle szerelésedhez? Prisad? Eller märkte inte? : / A Coszmot, eller Cosmo eller vad i all csuda? :) Jag var glad att jag dricker en! (Én is szívesen ittam volna egyet!) Dessutom är maten väldigt guszta. Så du kan sätta ditt liv! (Így ki lehet bírni!) : ) Men poängen är, jag är glad att du hade roligt. En söt valp, men sovány inte lite? : ( Detta är bara mellékesen har Lina még ingen bebis? Bara gratulera dem och jag undrar om det kommer att bli namnet på den lilla främlingen! :)
  Återigen Jag tror att översättningen är fruktansvärd, men jag hoppas du förstår! :) Kram Magdi (Bp.<3)

  1. Magdi! Kram och tack för att du fortarande följer min blogg. Hälsa Budapest!
   Andreas

Comments are closed.

LOADING..