N.Y. i sommar!

Det blir Nevvan i sommar!!!!

Vi åker den 17e juni! Det första vi gör när vi kommer dit är nog att lägga oss på en filt i softaste Central Park och smaskar på en vattenmelon och kollar på folk. Eller så går vi på Modern museum of art och kollar på någon utställning. Eller shoppar loss i butikerna runt Soho. Eller kanske så har vi tagit tåget till Long beach i Long Island för att sola och bada i havet. Sedan på kvällen klär vi upp oss lite lätt med skjorta och nyinköpt slips och besöker någon skön bar i meat packing district. Där stannar vi nog och käkar på ”the standard grill” för att sedan åka upp till deras takterass för en svalkande drink i månskenet. Det blir min 40 års present till mig själv, 11 dagar i världens bästa stad. Staden som verkligen har allt och lite till. Längtar redan.

C U this summer, Big apple!

 1. Perfekt! Det är du väl värd. :-)
  Jag undrar just vad jag är värd… Jag kanske också borde fundera på en bra 40-årspresent till mig själv. Hm….

 2. Malin skriver:

  Härligt! Vill oxå ligga på en filt där!
  / Malin

 3. Angela skriver:

  Underbart att åka till New York! Jag åker dit på tisdag-;) Glöm inte besöka La Esquina och även takbaren 230 5 th Avenue-:) Takterassen på the standard är inte fel heller, magisk utsikt!

 4. Vad MÅSTE man göra om man ska åka till New York? Åker på påskafton och ska vara där i en vecka! =)

  1. Jessica, vad kul med Nevvan! Asså, du kommer inte vara sysslolös när du kommer dit. New York vimlar av upplevelser. Du måste ta en dag i Central Park, strosa runt, sola, titta på folk och bara slappa. Sen om du vill äta riktigt gott så tycker jag du ska ta dig ner till The standard grill i Meat packing district. Urgod mat! Dom har även en terass på taket där du kan dricka glada drinkar i månljuset. Tänk bara på att om du ska ut med en pojkvän eller bror eller så att han bör ha på sig en skjorta och finskor på sig, annars kan det vara svårt att få komma in på flera barer och en del resturanger….. Ha det så härligt!!!

 5. Haha vilken härlig beskrivning om allt du vill göra :) Låter livfullt och härligt! När ni tröttnat på NY kan jag rekommendera Cambridge (här i UK alltså) måste var världens finaste stad med massa härliga pubar och allt (det här får jag alltså inte betalt för att säga :)) Ha en fin dag!

Comments are closed.

LOADING..