Allvarliga vårkänslor

Aktare gosse vad jag fick stryk av min PT idag. Jag kommer inte kunna gå imorgon men det stoppar mig inte för att powerwalka runt vackra Hagaparken imorgon för att leta efter vårtecken. Några blommor måste väl ha slagits ut? Jag fick i alla fall allvarliga vårkänslor idag.

Hur går det med er träning? Är ni fortfarande peppade?! Det är jag!

Kolla på dom här små blåa sakerna som jag höll på att trampa ihjäl när jag sneddade över en gräsplätt på Kungsholmen. Vad heter dom nu igen? Blåklint? Blåsippa? Blåklocka? Blåmes? Här har ni killen som har blåkoll.

Kände mig lite fransk idag när jag hasade mig hemåt från träningen och snubblade över en ”här går man”- skylt. Mon dieu!

Hoppsan.

Avslutade kvällen med att bjuda mig själv på middag på det supergoda asiatiska stället ”East” där min sambo jobbar. Sashimi till förätt….

och koreansk biff på en salladsbädd med rödlök och selleri till varmrätt. Såsen i mitten var lite misstänksamt söt så jag skvätte bara över den lite försiktigt på köttet. Till den nyttiga middagen drack jag ramlösa med färskpressad citron.

”Spring is nature’s way of saying ”Lets party!”””

Så kom igen nu våren, nu festar vi!

Kram!

 1. Å huvva, träna hade varit skoj…om man hade tid (det brukar heta så när man är lat). Förr tränade jag jämt men med barn och en hund som vägrar gå ut (och då menar jag verkligen blåvägrar…går inte ens att släpa henne) så är det liksom kört (återigen, ett annat ord för att säga ”jag är lat”.

  Glad påsk!

 2. De blommorna heter scilla! Tackar för en otroligt bra blogg.

 3. Anette skriver:

  Hej Andreas! Parloppet går i Hagaparken den 12/6.man springer med en kompis, fast man startar med ryggarna mot varandra och springer åt varsitt håll, sedan möts man nånstans på mitten och slutligen i mål. Sedan läggs båda tiderna ihop :) Lite annorlunda! Trodde aldrig att jag skulle komma på tanken att ” springa ” ett lopp! Vi kommer ett gäng från Eskilstuna! Ha en härlig påsk! Kramis Anette

 4. Eva skriver:

  Tack för en bra blogg, du verkar så härlig tycker jag. Sitter just nu med aldrig aldrig i lurarna på tåget. Ska snart testa Daphnes efter ditt tips. Testat deras vongole? Stor påskkram , Eva

 5. Kul att se dig. Du ser bra. E.Ts svåger jag välkommen ! :) Kram Magdi (Bp.)

Comments are closed.

LOADING..