Hurra på Golden Hits…

Här kommer lite bilder från Maggan Julles stora 40 årsfest som jag, Tess och IT Micke satt ihop. Festen hölls till på ”Golden Hits”. Tårtan var det enda jag fick i mig under den kvällen, glömde liksom att äta. Men när 4 st rosa Maggantårtor bars ut med tomtebloss och Leila Ks ”Electric” i högtalarna var jag tvungen att ta mig en liten diggande trekant. Den var lika god som den såg ut. Den kom sist på kvällen, men vi börjar från början.

Maggan Julle, lite lätt skakad och rörd av att bli mött av 40 pers som skrålade ”Jag vill vara din, Margaretha”.

Tess välkomnade alla till bords. Sen gick jag upp och presenterade ett gäng inspelade videohälsningar från vänner och arbetskolleger som inte kunde närvara på festen.

Sen var det dags för buffé. Det åts, skålades och skrattades och hölls några tal. Sen skålades det lite till.

När buffén var uppäten blev det sång. Shirley Clamp var först ut och berättade om sin vänskap till Maggan som hållit i sig i tio år. Sedan sjöng hon ”min kärlek” i en underbar balladversion ackompanjerad av Maria Johansson.

Sarah Dawn Finer och Patrik Isaksson sjöng vackert sin duett ”du som tog mitt hjärta”.

Alcazar återförenades på Maggans fest och rev av en unpluggedversion av ”Stay the night”.

Thomas Järvheden höll tal på rim och sjöng en rolig låt.

Danny Saucedo sjöng sin fantastiska ”amazing” utan Maggans blinkande vita sparkdräkt.

Mathias Andreasson sjöng en grym låt som jag tror han hade skrivit själv med Danny på kör.

Fina Pernilla dansade loss med sin Tobbe i en ”jive”.

Petra ”September” Marklund och Darin var på plats för att hurra och ge massa kärlek till födelsedagsbarnet.

Ni kanske undrar varför det var som många artister på plats på Maggans fest? Det är för att Maggan har designatderas deras kläder under åren, till mello eller konsertscenen eller musikvideos. Och vi älskar alla Maggeluring!

Skål!

kram

 

 1. Sara skriver:

  När jag läste texten slog det mig plötsligt.. hur blir det egentligen när så många artister sjunger tillsammans? Försöker ni överrösta varandra, wailar loss som om det inte fanns ngn morgondag? :)

  1. Haha, ja du Sara… Det kanske man kan tro men det blir faktiskt tvärtom. på en privat fest som Maggans så ville ingen artist ta fokus så det var väldigt städat och alla hade lämnat sina egon hemma. ;)

 2. JlClB skriver:

  Andreas, känner du igen det jag har skrivit i mitt blogginlägg om bögjävel?

 3. Bonnie skriver:

  Jag fyller år 27 juli, så ni vet ;)

 4. Wow, vilken fest! :D Rosa tårtor med – åh!

 5. Ani skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Happy Birthday!
  Congratulations to the organizers! Seen in the photos cheerful party.

Comments are closed.

LOADING..