Lugn och fin fredag med nya tuttar….

20120720-222147.jpg

Morgonen började med en kopp kaffe och en liten slatt mjölk med munintrollet innan jag gav mig iväg till min PT Cai.

20120720-222315.jpg

Jag vet, det kanske är lite töntigt att jag lägger upp en halvnaken bild på mig själv men jag är så jävla stolt! Jag har fått tuttar!!! Jag är nyss fyllda 40 och har fått en rätt välsvarvad hylla. Har aldrig någonsin haft det. Jag har alltid haft ett platt bröst och varit lite avundsjuk på alla grabbar som har snygga och lagom stora pupper. Inte för mycket, det tycker jag är fult. Nej, lagom är bäst. Jag fick i alla fall en rejäl kick när jag efter träningen gick in till omklädningsrummet för att duscha och såg någon i spegeln jag inte riktigt kände igen. Men det var jag! Jag är stolt över mig själv! Och jag är så glad att jag har Cai som hjälper, boostar och peppar mig. Och ni kan vara lugna, jag kommer inte bli någon naken-Janne här på bloggen men ibland kommer det nog slinka in en liten härlig bild på en liten kroppsdel. Inget fel med det.
Det är kul när man ser resultat efter alla timmar i gymet. Hurra, det ska jag fira med en flaska rött! Not.

20120720-223330.jpg

20120720-223342.jpg

Resten av dagen spenderade jag med att sjunga och repa i Studio 1, dvs Franz sovrum. Jag ska göra ett superkul gig framöver och jag berättar mer om det längre fram, Franz är kapellmästare till det gigget. Kommer bli grymt bra och jag riktigt längtar till den dagen då det är dags. Trallallallaaaaa!
Nu ska jag fortsätta att zappa runt på Tvn. En lugn och fin fredag.
Kram och tack för alla fina kommentarer! Ni är goa.:)

 1. Visa på du bara! Klagar inte! :)
  Bra jobbat och inspirerande att se resultaten.

 2. Men vad fn…. vilken snygging! Känns som om jag borde hälla ut vinet, ge osten till hunden och stampa på kexen….

 3. Jäkligt snyggt och aldeles lagom. Tror sjutton det att det ska visas upp. Kul att det verkligen händer saker när man lägger ner både tid och pengar.
  Tack för titten och tack för en härlig blogg!

  Kram jessica/Kungsbacka

 4. Större tuttar än mina, dom bara försvinner!!!!
  Snyggt o lagom, du e duktig som kämpar på fast du är 40, hahaha. Kram på dig.

 5. Skriv din kommentar här!

  Huh ez igen. Gratulálok. Igen ami szép az mutogatni kell, hiszen mindenki szívesen nézi.

 6. Klart du ska vara stolt…. Supeersnygg. Och självklart ska du visa upp det. Knappast någon mening att träna om man inte få visa upp det.. ja ja man ska ju träna för att må bra… Men att visa upp sig får ju en att må bra…
  Mycket bra jobbat och du är supersnygg
  Kram

 7. :) OMG! Szép ”cicik” ! :) Nem butaság, ha a nők mutogathatják. Örülök, hogy látlak! Nem kell féltékenykedni! Te mindig jól néztél ki, semmi okod a panaszra! És hol lesz a koncert? Szép hétvégét kívánok neked! Kram Magdi (Bp.)

Comments are closed.

LOADING..