En planlös och fartfylld lördag!

20120826-161810.jpg

Gick och la mig trött och ynklig.

20120826-161922.jpg

Vaknade stark, glad och utvilad. Lördagen gapade tomt på aktiviteter och jag bestämde mig för att låta det vara så. Ta livet en timme i taget. Inte planera utan bara go with the flow. Om det skulle bli någon flow, det fick jag se.

20120826-162355.jpg

Pip pip, ett sms. Från Tessan. ”ett glas vin i eftermiddagssolen?” mmmm, det har ju varit flera kräftskivor och middagar efter varandra senaste veckan och jag borde kanske inte stå på för mycket ikväll. Jag tvekade i två sekunder. Sedan smsade jag tillbaka två tummar upp.

Augustisolen bländade våra ögon när vi satte oss på Nobis uteservering. Tessan hade varit och träffat en Shaman och jag skulle eventuellt följt med men backade ur i sista stund, så Tessan berättade istället om denna unga sak som alltså kallas för Shaman. Om ni vill veta vad det är kan ni kolla in mamitasthlm.se där hon säkert berättar om det mötet.

20120826-163220.jpg

Se där, ett charkblock. Så formidabelt.

Min kompis Sarah smsade ”hej, hinner du med en snabb fika? Kram.” klart jag gör. Tessan skulle vidare på någon födelsedagsfest och byttes ut med Sarah som tog hennes plats.

När klockan närmade sig halv sju och solen gömt sig bakom husväggarna pep det till i mobilen ”vad gör du ikväll? Jag äter ostron med min vän och sen tänkte vi hitta på någonting kul. Vill du hänga med?” Det var min kompis Andreas, eller Andy som jag kallar honom för att lättare kunna skilja oss åt, som ville ses.
Jag har ju som sagt sprungit på massa middagar och fester senaste veckan så jag vet inte…. Tänkte i två sekunder.
Tjugo minuter senare satt jag på resturang ”Daphnes” med Andy.

20120826-164153.jpg

Tänkte precis skriva att jag hoppade in i en taxi som tog mig till ”Daphnes” men så var det ju inte.

20120826-164311.jpg

Jag gick ju dit.

Tog inga bilder på ”Daphnes” eller på Andy och hans härliga väninnor Louise och Sofia men det blev baconinlindade dadlar, manchegoost med sådan där tjock balsamvinäger, en halv råbiff och ett glas dra-åt-helvete-vad-gott-det-här-rödvinet-var-,-killar-och-tjejer-!

20120826-164722.jpg

Då pep det till i mobilen. Fina Gabriel Forss hade tillsammans med Lets Dance- Tobbe varit och tittat på vår kompis Pernilla Wahlgren när hon gjorde sin första ”Stand up” någonsin för programmet med den hopplösa titeln ”mitt liv är ett skämt”. Gabriels sms löd ” vi ska till strandbryggan, kom förbi! Kram”.
Nja nu har det ju blivit en del festande senaste veckan så… Jag och Andy åkte dit på studs.

20120826-165448.jpg

Tog inga bilder där heller förutom en hel fotorulle med Pernilla. Det hade gått jättebra för hennes stand up vilket jag inte tvekade på en sekund. Pernilla är sjukt rolig och rapp i käften. Det luktar succé! Ska bli kul att se det avsnittet när Pernilla är med.

20120826-165739.jpg

Ett glatt gäng hade möhippa för en Johan. Eller blir det böghippa då? Eller gaysexa? Johan skulle i alla fall gifta sig med sin blivande man och gänget festade glatt och blev extra glada när dom fick syn på mig vinglandes förbi deras bord. Tidigare på dagen hade dom varit inne i en studio och Johan hade fått sjunga in Alcazars gamla schlagerdänga ” Alcastar” så jag blev lite som pricken över i:et när dom såg mig.

20120826-170232.jpg

Eller nja, jag kanske inte riktigt var pricken över i:et för Johan och hans gäng men jag blev oerhört smickrad och bjöd på ett leende och en fet grattiskram.

20120826-170443.jpg

Sen pep det till i mobilen och min kompis Lena skrev ”ska vi ses?”. Klart vi skulle. Jag och Andy tackade Pernilla och hennes posse, Johan och hans gaysexa och ”strandbryggan” och försvann vidare i natten. Det blev kräftparty på ”Teatergrillen” där folk var galna och dansade på borden medans Adam Alsing snurrade plattor.

20120826-170739.jpg

Någon gav mig en flaska cava som jag släpade runt på stället och toppade folks halvfulla champagneglas.

20120826-170859.jpg

Det var en sån där ”alla var där”-fest och jag glömde så klart att fota, ville inte störa i festyran. Jo, en som jag störde var energiska och alltid glada Martina Haag.

20120826-171057.jpg

Sen gick Lena hem, Teatergrillen stängdes och folk kastades ut och jag och Andy drog på Gayklubb. Där träffade jag upp Lets Dance- Tobbe som tog Andys plats då han kroknade efter en dans och åkte hem. Vi dansade tills vi var totalt plaskvåta. När klockan närmade sig 03 kroknade även jag och slängde in tävlingsdanshandduken. Men först gick jag och mumsade på en QP hamburgare på mackedonken med mina vänner Ronnie och Daniel som jag hittade utanför gaystället.

20120826-171444.jpg

Det blev en grym och planlös lördag. Idag blir det fanimej en pizza. En ”Grand”- tomat, ost, oxfilé,sparris, kronärtskocka och champinjoner. Niklas ska också få en. Han är tokbakis.
Jag är inte bakis men har sjuk träningsvärk efter att ha låtsas att jag var någon slags tiodansare igår natt. Tobbe böjde och svängde runt sig själv i dom mest omöjliga av dansrörelser på gayklubben och jag hängde på som om jag visste precis vad jag höll på med. Aj i min kropp idag. Det går nog över bara jag får min PIZZA!
Kram

 1. Ha ha men herregud vilket roligt inlägg. Det är så här man ska se på livet. Ta alla tillfällen som bjuds! Du är häääärlig Andreas.

 2. Hej din galning(som vi säger i Norrköping). Du verkar verkligen ha haft en toppenlördag!! Ville bara säga det och tacka igen för en mysig blogg!
  Kram

 3. Jag ber så mycket om ursäkt för min kommentar om Petras graviditet och dej.Jag trodde för mycket på skvallret.Hoppas du förlåter min klumpighet.Vilken hektisk lördag du hade och du som skulle ”bara vara”.Kram på dej.

 4. Ja vilken dag / kväll och natt, helt underbart. Tack¨för ännu ett fantastiskt inlägg, älskar din humor.
  Hoppas du har haft en skön och slapp söndag.
  Kram

 5. …. och ÄNTLIGEN, efter 37:e uppdateringen kom så inlägget och jag fick åter igen skratta. (Undrar om mitt liv kallas ”no life”?) När fn ska det plinga till i min telefon från DIG? Förmodligen aldrig. :-) Men jag lever på hoppet som grodan.
  Sluta aldrig att vara DU!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..