Staying alive…

Tack alla för era fina kommentarer, det värmer oerhört.

20120829-001049.jpg

Säger man höst nu? För visst har det blivit rejält svalare i luften. När jag vid niosnåret i morse traskade upp till Fridhemsplan för ett frukostmöte så var solen framme men termometern visade ynka 13 grader. Så nu säger man väl höst. Eller sensommar? Ja, vi säger sensommar. Hösten får vänta en stund till.

20120829-001609.jpg

Jag får tyvärr inte berätta mer om min dag och vad jag gjorde med två kameror praktiskt taget uppkörda i min röv under tio långa och intensiva timmar. Det har varit en intressant och givande dag blandat med tårar och skratt. Resultatet får ni se senare i år.

20120829-002127.jpg

Fick den här bilden skickad till mig idag. Min gamla kollega Terran hittade den när hon städade igenom sin lägenhet. Jo, det är jag. Från när jag spelade huvudrollen i musikalen ”saturday night fever” på Oscarsteatern. Jag var mager som en jakthund och vig som en panter, hade 11 klädbyten och var med i varje scen. Använde stämbanden högt och lågt, dansade discodans så svetten lackade, struttade omkring i mina 70 tals dojjor med hög klack och ägde scenen som den hormonstinna Itallion stallion Tony Manero. I finalscenen hade jag på mig den klassiska vita kostymen med utsvängda ben som fladdrade behagligt runt mina vader och när publiken varje kväll ställde sig upp och sjöng med i ”night fever” var känslan total. Det var verkligen min drömroll och jag älskade varje sekund. ”Saturday night fever” är bland det största jag har gjort i min artistkarriär. Men jag minns ändå den tiden med lite vemod. Hela resan i musikalens värld fick en väldigt guppig och tråkig start och jag höll på att sumpa min chans. Mer om det får ni läsa i min bok…. Mo ha ha, är inte det en cliffhanger så säg!

20120829-004332.jpg

Kram från soffan.

 1. Åh jag längtar efter att få sätta tänderna i din bok, men är mitt uppe i ett flyttkaos just nu så ska beställa den så fort allt hamnat på plats igen. Jag var och såg dig i Saturday Night Fever, jag var 15 år och det var första gången jag såg en musikal live. Loved it! Har kvar programmet, på hedersplats i min Alcazar pärm (ja jag skaffade en sådan när jag var 13 sedan har den hängt med trots att den idag ligger undangömd för den skriker fjortis haha).

 2. Ifi skriver:

  Ah come on! Find those tapes of Saturday Night Fever and upload some videos on youtube!

  Or even better do the musical again so I can come and see it! hahaha :P

 3. Hej Andreas! Sprang runt till alla bokhandlar i Gävle igår och fick till sist tag på din bok! Har börjat läsa den nu och vill egentligen inte lägga ifrån mig den men inte heller att den ska ta slut! SÅ SJUKT BRA! Din bok var verkligen värd att vänta på! :)

  Åh Saturday night fever var ju jag och mamma två gånger på, det var det bästa jag sett, du var fantastisk som Tony Manero och det var verkligen även en grym ensemble. Såhär i efterhand hade jag velat gå ännu fler gånger..Önska att det kunde bli comeback med den uppsättningen!

  Hoppas på att få se dig ute på boksigneringar snart..
  Kramar <3

 4. Thomas skriver:

  Hej Andreas.
  Har just sträckläst din bok och jag måste bara skriva och ge dej en stor kram här över nätet:-)
  Tack för att du så naket,roligt,sorgligt och ärligt delar med dej av ditt liv-my god, säjer jag bara-Du är bäst!!!
  Följer din blogg varje dag och det tänker jag fortsätta med.Njut av livet Andreas-det är du värd!

 5. Mia skriver:

  Läste artikeln om din bok på nätet. Vill bara berätta att jag har en kusin som haft AIDS sedan 94 eller 96. Han har sina problem pga alla mediciner, men vi är alla i släkten otroligt glada att han finns bland oss. Nu har han tom fått jobb och har ett otroligt rikt liv. Han är en fantastisk människa och det jag bara ville berätta för dig är att det finns ingen skam för oss. Det är en sjukdom som är fruktansvärd och jag hoppas med hela mitt hjärta att du slipper den. Tack för att du är öppen. Det hjälper om inget annat oss anhöriga. Kram

Comments are closed.

LOADING..