Upp och hoppa!!!!

20130903-233303.jpg

Va? Är det redan morgon???
Sov illa inatt. Ni vet en sådan där natt när man ligger och vrider och vänder och svettas och aldrig riktigt hittar den rätta sköna sovpositonen. Så, när klockan skrek åt mig att vakna trodde jag först att det var ett skämt. Att jag av misstag ställt klockan typ på 05.00.
Men sådan var icke fallet. Jag hade ställt klockan på 08.30 och 08.35 och 08.40 och 08.45.
Tydligen hade jag i sömnen stängt av mobilalarmet dom tre första klockslagen utan att jag minns det. Hade väl antagligen ÄNTLIGEN sjunkit ner i djupsömn lagom till att det var dags att gå upp.
Det var ju bara att masa sig in i duschen för att vakna till liv.
En timme senare står jag och sjunger ”thats life” med pianisten och vännen Framz Bengsson. Jag ska åka till Finland på torsdag och vara gäst i något Tv program där jag ska prata om min bok och sjunga en snutt. Mer om det på torsdag.

20130903-233940.jpg

20130903-233949.jpg

Efter lite annat fix och trix och gym och städ träffade jag fina vänner på favvokrogen ”Daphnes” och åt mumsiga moules marine. En perfekt avslutning på dagen. Lite piggare och lite gladare än i morse.

Kram.

 1. I set my alarm like that too! I have 4 alarms set each morning, and inbetween those alarms I hit the snooze button, so finally it gets to the point that my alarm is going off every few minutes and that forces me to get up! There is nothing better than laying in bed all day :) I am definitely not a morning person, I sleep till the last possible minute and am still half asleep when I am dressed and in my car. I hope your performance of Thats Life will be on youtube so I can see it! Hugs :)

 2. Hannah skriver:

  Tjena snygging! Det är mig och min kompis Annes program du ska gästa här i Helsingfors imorgon. Ser så mycket fram emot att träffa dig!

 3. R-M skriver:

  Usch de där nätterna och morgnarna är inte roliga men så skönt att resten av dagen blev bättre.
  Ha så kul i Finland imorgon och lycka till.
  Kram

 4. Skulle du upp och hoppa 23.41 igår eller? Ja ja ha en skön dag i alla fall,Kram

  1. Nä men det var då jag bloggade om dag

Comments are closed.

LOADING..